Giulia Anghelescu şi-a schimbat din nou look-ul! S-a tuns scurt şi s-a vopsit, iar transformarea e spectaculoasă!
14 aprilie 2016 Comentarii 0

Giulia Anghelescu şi-a schimbat din nou look-ul! S-a tuns scurt şi s-a vopsit, iar transformarea e spectaculoasă!

Giulia Anghelescu şi-a schimbat din nou look-ul! S-a tuns scurt şi s-a vopsit, iar transformarea e spectaculoasă!

Giulia Anghelescu şi-a surprins din nou fanii cu o schimbare de look, care pare că o prinde de minune. Artista a făcut publică o imagine pe contul de socializare în care le-a arătat admiratorilor schimbarea.

Artista şi-a tuns părul scurt, iar de data aceasta a călcat pragul salonului de coafură pentru a-şi vopsi părul în nuanţe de şaten şi blond. „Ce bine îţi stă”, „Te prinde de minune noul look, în general părul scurt”, „Te redescoperi tot timpul”, i-au comentat prietenii virtuali în dreptul fotografiei.

11219326_10156828558350608_1450576041421200043_n

În 2008, Giulia lansat cel de-al treilea album solo al Giuliei, intitulat „Primul Pas”. De pe acest album, este promovată piesa „Te-am ales”, un featuring cu Gabriel Huiban. Tot în 2008, artista participă la show-ul TV „Dansez pentru tine”, unde se clasează pe primul loc reușind astfel să câștige Trofeul Viselor. Începând cu 2009, devine solista trupei DJ Project, cu care lansează 3 piese care în scurt timp vor ajunge să ocupe locuri fruntașe în topurile de specialitate („Nu”, „Regrete” și „Mi-e dor de noi”).

Post-ul Giulia Anghelescu şi-a schimbat din nou look-ul! S-a tuns scurt şi s-a vopsit, iar transformarea e spectaculoasă! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Giulia Anghelescu şi-a schimbat din nou look-ul! S-a tuns scurt şi s-a vopsit, iar transformarea e spectaculoasă!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Stejarii”, victorie chinuită în Spania, în CEN de rugby. Noroc cu ”Americanul”!

”Stejarii”, victorie chinuită în Spania, în CEN de rugby. Noroc cu ”Americanul”! – După 29-14 cu Portugalia, la Cluj-Napoca, în prima etapă, selecționata de rugby a României a întâlnit sâmbătă, …]

Sport 0 Comentarii

Cubanezul Orlando Ortega, cel mai rapid din 2016 la 60 metri garduri

Cubanezul Orlando Ortega, cel mai rapid din 2016 la 60 metri garduri – Atletul cubanez Orlando Ortega, care a primit anul trecut cetățenia spaniolă, a realizat cea mai bună performanță …]

Sport 0 Comentarii

U Cluj a întors fantastic meciul cu CSM Oradea. Rezultatele de la baschet

U Cluj a întors fantastic meciul cu CSM Oradea. Rezultatele de la baschet – În runda a 5-a din partea a doua a sezonului din Liga Națională masculină de baschet, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*