11 mai 2016 Comentarii 0

Graba strică treaba. „Dorel” a lovit în cablurile STS din pasajul Piața Sudului

Graba strică treaba. „Dorel” a lovit în cablurile STS din pasajul Piața Sudului

Recent, o echipă de muncitori care lucrează la pasajul de la Piața Sudului a reușit, din neatenție, să taie cablurile care aparțin Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS).

Aproape de Piața Sudului, locul unde muncitorii se chinuie să finalizeze pasajul subteran, este situat un turn al STS. Potrivit unor surse, muncitorii sunt zoriți de Primăria Capitalei să finalizeze cât mai repede lucrările, mai ales că ne aflăm în plină campanie electorală pentru alegerea primarilor.

Aceleași surse spun că, din neatenție, echipa care execută lucrările la pasajul subteran a lovit în cablurile STS. La mai puțin de un minut, angajați ai STS au venit la fața locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Defecțiunea s-a remediat în circa 20 de minute, timp în care STS a comutat cablurile pe o altă sursă de transmisie.

Serviciul de Telecomunicații Speciale organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile prevăzute prin lege. De serviciile STS beneficiază Parlamentul României, Administrația prezidențială, Guvernul României, Instituțiile cu rol în siguranța națională, Administrația publică centrală și locală, Autoritățile judecătorești, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii, Curtea de Conturi, Curtea Constituțională a României și alte organisme guvernamentale și neguvernamentale prevăzute de lege.

Post-ul Graba strică treaba. „Dorel” a lovit în cablurile STS din pasajul Piața Sudului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Graba strică treaba. „Dorel” a lovit în cablurile STS din pasajul Piața Sudului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Vasile Miriuță are o brumă de energie la Cottbus. A egalat în prelungiri!

Vasile Miriuță are o brumă de energie la Cottbus. A egalat în prelungiri! – După 2-2 cu Magdeburg la debut, antrenorul Vasile Miriuță n-a reușit s-o facă bine pe Energie …]

Andreei Esca spune cine ”i-a furat” parola de Facebook

Andreei Esca spune cine ”i-a furat” parola de Facebook – Cătălin Radu Tănase este unul dintre cei mai apreciați reporteri de teleiviziune din România și unul dintre oamenii cu state …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1: FC Botoșani – Astra Giurgiu (ora 20.30, Digi, Dolce, Look)

Liga 1: FC Botoșani – Astra Giurgiu (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) – Liga 1 FC Botoşani – Astra Giurgiu 0-0 / LIVE (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) FC Botoşani (locul 9, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*