Grătarele de 1 Mai, amânate cu o zi! Gălățenii au luat azi cu asalt o pădure de la marginea orașului
2 mai 2016 Comentarii 0

Grătarele de 1 Mai, amânate cu o zi! Gălățenii au luat azi cu asalt o pădure de la marginea orașului

Grătarele de 1 Mai, amânate cu o zi! Gălățenii au luat azi cu asalt o pădure de la marginea orașului

Mii de gălăţeni au ieşit astăzi în pădurea Gârboavele, la un grătar, chiar dacă vremea nu a fost tocmai frumoasă, iar ploaia amenința că începe în orice clipă. Oamenii au încins cărbunii, au dat drumul la muzică şi s-au pus pe petrecere. distracţia a început.

emilian”Ieri am sărbătorit Paştele cu familia, iar acum am ieşit cu prietenii. Noi băieţii facem grătarul, iar fetele azi se distrează. Pare că e vremea de ploaie, dar cred că scăpăm”, ne-a spus Emilian, în timp ce muncea din greu la grătar alături de un amic. În spate, la masă, restul găştii aştepta mâncarea cu muzica la maximum.

didaLa o masă alăturată se ciocneau ouă, dar se cânta și ”La mulţi ani”, în avans pentru sfinţii Constantin şi Elena. ”Noi sărbătorim și 1 Mai, si 2 Mai – Ziua Tineretului, și le cuplăm cu a doua zi de Paşti, la iarbă verde. Ne antrenăm şi pentru sfintii Constantin şi Elena, că avem sărbătoriţi, de aia cântăm, ciocnim un ou, mâncăm un grătar”, spunea Dida care încinsese și ea grătarul, împreună cu soțul și cu alți doi prieteni.

gratare garboavele galati (31)
gratare garboavele galati (13)
gratare garboavele galati (8)

Post-ul Grătarele de 1 Mai, amânate cu o zi! Gălățenii au luat azi cu asalt o pădure de la marginea orașului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Grătarele de 1 Mai, amânate cu o zi! Gălățenii au luat azi cu asalt o pădure de la marginea orașului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mesajul transmis de Klaus Iohannis românilor de Paște | VIDEO

Mesajul transmis de Klaus Iohannis românilor de Paște | VIDEO – Președintele Klaus Iohannis, care a participat aseară la slujba de Înviere de la Patriarhie, alături de soția sa, a …]

Sport 0 Comentarii

Sevilla a învins pe Malaga, a 9-a victorie consecutivă acasă. Rezultate / VIDEO

Sevilla a învins pe Malaga, a 9-a victorie consecutivă acasă. Rezultate / VIDEO – Sevilla este de neînvins pe teren propriu în Primera Division. A ajuns la cea de-a noua …]

Sport 0 Comentarii

Mourinho, în corzi! Eva Carneiro îl somează să-și ceară scuze

Mourinho, în corzi! Eva Carneiro îl somează să-și ceară scuze – Schimbare de macaz în conflictul Eva Carneiro-Jose Mourinho. Fosta doctoriță a echipei Chelsea, dată afară de portughez, vrea să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*