7 aprilie 2016 Comentarii 0

Grav accident la Vâlcea. O fetiță a fost spulberată de o ambulanță pe trecerea de pietoni

Grav accident la Vâlcea. O fetiță a fost spulberată de o ambulanță pe trecerea de pietoni

O fetiţă de 7 ani este în stare gravă după ce a fost spulberată de o ambulanţă pe trecerea de pietoni. Medicii încearcă să o stabilizeze și să trimită în București cu un elicopter.

Accidentul a avut loc la ieşire din Râmnicu Vâlcea, în timp ce fetița alerga pe trecerea de pietoni. Micuța a fost lovită în plin de ambulanţa, care se deplasa de la Sibiu spre Bucureşti.

Martorii oculari au povestit că ambulanța avea în funcțiune semnalele acustice şi luminoase în momentul în care a lovit-o pe copilă, scrie voceavalcii.ro.

În urma impactului, fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde medicii fac tot posibilul să stabilizeze și să o transfere la București. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele de producere a accidentului.

Post-ul Grav accident la Vâlcea. O fetiță a fost spulberată de o ambulanță pe trecerea de pietoni apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Grav accident la Vâlcea. O fetiță a fost spulberată de o ambulanță pe trecerea de pietoni

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Depunctare uriașă pentru o echipă nevoiașă din liga secundă

Depunctare uriașă pentru o echipă nevoiașă din liga secundă – Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a decis joi să penalizeze FC Caransebeș cu 14 puncte și o amendă de …]

Sport 0 Comentarii

Fabulos! Un rezultat din Serie A, anticipat într-un un cântec / VIDEO

Fabulos! Un rezultat din Serie A, anticipat într-un un cântec / VIDEO – Frosinone este pata de culoare, alături de Carpi, din divizie de fotbal a Italiei (aceste formații sunt …]

Sport 0 Comentarii

Se confirmă încă o dezvăluire marca SportNews.ro. Adrian Mutu s-a întâlnit cu Edi Iordănescu, pentru a pune la cale operațiunea Euro 2016, via Pandurii

Se confirmă încă o dezvăluire marca SportNews.ro. Adrian Mutu s-a întâlnit cu Edi Iordănescu, pentru a pune la cale operațiunea Euro 2016, via Pandurii – Mutarea anticipată și dezvăluită în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*