Gravidă în ultimul trimestru, Andreea Tonciu şi-a schimbat look-ul. Îi stă bine?
20 aprilie 2016 Comentarii 0

Gravidă în ultimul trimestru, Andreea Tonciu şi-a schimbat look-ul. Îi stă bine?

Gravidă în ultimul trimestru, Andreea Tonciu şi-a schimbat look-ul. Îi stă bine?

Gravidă în ultimul trimestru, Andreea Tonciu, proaspătă Niculescu, a simţit nevoia unei schimbări şi şi-a făcut breton. Rezultatul i-a luat prin surprindere prietenii virtuali.

Ultimul an a fost, pentru Andreea Tonciu, un maraton de schimbări. După ce l-a cunoscut pe Daniel Niculescu, a rămas însărcinată şi s-a măritat, bruneta s-a gândit să-şi facă şi o schimbare de look.

Recent, ea şi-a mai tuns din podoaba capilară şi, în plus, şi-a făcut şi breton. Iar rezultatul i-a luat prin surprindere prietenii de pe Facebook, mulţi fiind de părere că o astfel de schimbare este binevenită, în cazul ei.

media_146117439168391500

Post-ul Gravidă în ultimul trimestru, Andreea Tonciu şi-a schimbat look-ul. Îi stă bine? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Gravidă în ultimul trimestru, Andreea Tonciu şi-a schimbat look-ul. Îi stă bine?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a fugit la timp din Bulgaria. Litex, exclusă din campionat!

Laurenţiu Reghecampf a fugit la timp din Bulgaria. Litex, exclusă din campionat! – Federaţia Bulgară de Fotbal a anunţat că a exclus din campionatul Bulgariei echipa Litex Loveci, trupă pregătită …]

Sport 0 Comentarii

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar: cine merită să câștige astăzi Balonul de Aur? | VIDEO

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar: cine merită să câștige astăzi Balonul de Aur? | VIDEO – Balonul de Aur 2015 va fi acordat în această seară, în cadrul galei …]

Sport 0 Comentarii

EXCLUSIV/Bianca Brad s-a vindecat singură de depresie: “Psihologii îmi vorbeau din cărți!”

EXCLUSIV/Bianca Brad s-a vindecat singură de depresie: “Psihologii îmi vorbeau din cărți!” – Fostul manechin a avut parte de experiență traumatizantă în urmă cu aproape nouă ani. Se pregătea să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*