Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare!
12 aprilie 2016 Comentarii 0

Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare!

Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare!

Grefiera sexy de la Cluj a fost nevoită să dea explicaţii în faţa şefilor. Mariana Potra a declarat că nu este vinovată de publicarea pozelor şi că altcineva ar fi postat acele fotografii.

Mărturisirea femeii nu se susţine. Grefiera spune că i-ar fi fost furat telefonul şi că altcineva ar fi postat acele fotografii.Imaginile  au fost postate pe contul de Facebook al grefierei zilele trecute, iar ele au fost şterse, după ce a apărut un articol pe acestă temă pe site-ul clujust.ro.

grefiera_05557900

Preşedintele Tribunalului Cluj, Sorina Seleşiu, spune că va face verificări să vadă dacă se confirmă varianta grefierei Mariana Potra.

Post-ul Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A fost închis 25 de ani pentru uciderea soţiei. Apoi, un eveniment ŞOCANT i-a schimbat viaţa

A fost închis 25 de ani pentru uciderea soţiei. Apoi, un eveniment ŞOCANT i-a schimbat viaţa – Mai multe pe realitatea.net Post-ul A fost închis 25 de ani pentru uciderea …]

Sport 0 Comentarii

Etapa a 6-a. Ceahlăul s-a prăbușit, la Piatra-Neamț, în fața Ganezului

Etapa a 6-a. Ceahlăul s-a prăbușit, la Piatra-Neamț, în fața Ganezului – Etapa a 6-a din Liga a II-a s-a disputat astăzi.  Seria 1 Baloteși – Pojorîta 1-0 Berceni – Rapid …]

Sport 0 Comentarii

Florian Walter nu recunoaște nimic, denunțătorul și-a schimbat declarațiile

Florian Walter nu recunoaște nimic, denunțătorul și-a schimbat declarațiile – Florian Walter, fostul acționar de la Dinamo, patron la U Cluj și Petrolul Ploiești, a fost audiat de procurorii DNA, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*