Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare!
12 aprilie 2016 Comentarii 0

Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare!

Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare!

Grefiera sexy de la Cluj a fost nevoită să dea explicaţii în faţa şefilor. Mariana Potra a declarat că nu este vinovată de publicarea pozelor şi că altcineva ar fi postat acele fotografii.

Mărturisirea femeii nu se susţine. Grefiera spune că i-ar fi fost furat telefonul şi că altcineva ar fi postat acele fotografii.Imaginile  au fost postate pe contul de Facebook al grefierei zilele trecute, iar ele au fost şterse, după ce a apărut un articol pe acestă temă pe site-ul clujust.ro.

grefiera_05557900

Preşedintele Tribunalului Cluj, Sorina Seleşiu, spune că va face verificări să vadă dacă se confirmă varianta grefierei Mariana Potra.

Post-ul Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Grefiera sexy de la Cluj a dat explicaţii în cazul pozelor fierbinţi! Cum au ajuns pe reţeaua de socializare!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Muza greului Sandu Lungu are 160 de kg şi i se spune ”Bestia” / GALERIE FOTO

Muza greului Sandu Lungu are 160 de kg şi i se spune ”Bestia” / GALERIE FOTO – Din când în când, greul greilor din România, fostul campion mondial de judo …]

Florin Lovin va semna cu Astra. Giurgiuvenii se reunesc mâine, la… Ploiești

Florin Lovin va semna cu Astra. Giurgiuvenii se reunesc mâine, la… Ploiești – Clubul Astra şi jucătorul Florin Lovin (33 de ani) au ajuns la un acord privind semnarea unui …]

Sport 0 Comentarii

Ce rușine! United, bătută și de codașa Sunderland. Rezultatele din Anglia / VIDEO

Ce rușine! United, bătută și de codașa Sunderland. Rezultatele din Anglia / VIDEO – Runda a 26-a din Anglia a început sâmbătă. Manchester United a cedat la penultimul loc din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*