4 mai 2016 Comentarii 0

Griezmann, eroul de la Atletico: ”Nu contează ce adversar vom avea în finală!”

Griezmann, eroul de la Atletico: ”Nu contează ce adversar vom avea în finală!”

Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce, în manșa retur a semifinalelor, a pierdut, scor 1-2, la Munchen, cu Bayern. În tur, spaniolii s-au impus cu 1-0 și merg mai departe grație golului reușit în deplasare. 

Autorul golului care a adus calificarea echipei Atletico Madrid în finală, atacantul francez Antoine Griezmann, a subliniat prestația bună a echipei sale în repriza a doua a meciului cu Bayern.

„Sunt obosit, dar foarte fericit. În prima repriză, nu a fost Atletico, am pierdut toate duelurile. Însă după pauză am reacționat corespunzător”, a afirmat Griezmann.

Fotbalistul a continuat, descriind faza golului marcat la Munchen: „Am primit o pasă bună de la Fernando Torres, am încercat să păcălesc portarul și mingea a trecut pe sub picioarele sale. Sunt foarte bine și sper că vom continua așa. Campionatul, Liga Campionilor și EURO 2016 reprezintă un sezon foarte plin, dar frumos de disputat. Îmi place să fac efort și să înscriu. Alături de această echipă, nu poți simți decât plăcere”.

„Trebuie să continuăm să muncim în același mod, să ne păstrăm picioarele pe pământ și să muncim așa cum am făcut în fiecare zi pentru a fi la potențial maxim. Nu contează ce adversar vom avea în finală. Acum vom sărbători această victorie cu echipa și după aceea vom vedea ce se va întâmpla”, a adăugat Griezmann.

Post-ul Griezmann, eroul de la Atletico: ”Nu contează ce adversar vom avea în finală!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Griezmann, eroul de la Atletico: ”Nu contează ce adversar vom avea în finală!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Aproape 1.200 de haiduci și domnițe călare pe biciclete în Codrii Vlăsiei

Aproape 1.200 de haiduci și domnițe călare pe biciclete în Codrii Vlăsiei – Mai sunt încă 4 zile în care aveți șansa să dați curs invitației la sport și distracție …]

Sport 0 Comentarii

Berbatov, de vorbă cu el însuși! ”De aceea îți dau ție interviul, și nu unor oameni care vin cu asemenea prostii”

Berbatov, de vorbă cu el însuși! ”De aceea îți dau ție interviul, și nu unor oameni care vin cu asemenea prostii” – Fotbalistul bulgar Dimităr Berbatov și-a luat singur un …]

Sport 0 Comentarii

Alte urmări dureroase ale eliminării Simonei Halep de la Australian Open! ^Actualul număr 2 mondial poate pierde podiumul WTA

Alte urmări dureroase ale eliminării Simonei Halep de la Australian Open! ^Actualul număr 2 mondial poate pierde podiumul WTA – Simona Halep a produs șocul primului tur la Australian Open, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*