10 aprilie 2016 Comentarii 0

Grigore Leșe vrea să fie scos din videoclipul piesei-manifest despre Catedrala Mântuirii al trupei Taxi

Grigore Leșe vrea să fie scos din videoclipul piesei-manifest despre Catedrala Mântuirii al trupei Taxi

Videoclipul piesei ”Despre smerenie”, care atrage atenția asupra dimensiunilor impresionante ale Catedralei Neamului și care a devenit viral pe rețelele de socializare, naște noi controverse. După ce cântecul a împărțit internetul în două, Grigore Leșe schimbă tabăra și cere să fie scos din videoclip.

Solistul de muzică populară Grigore Leșe este una dintre cele peste 30 de vedete care apar în videoclipul piesei ”Despre Smerenie” a trupei Taxi. Artistul susține însă acum că nu a știut că melodia este un manifest împotriva Catedralei Neamului, ci a crezut, spune el, cămesajul videoclipului este despre bisericile de lemn și despre cultura străveche.

”Am cerut sa fiu scos din videoclip. Mă delimitez de comentariile care ies din sfera artisticului. M-am retras din aceasta poveste cu eleganță”, a declarat Grigore Lese, citat de news.ro.

În replică, trupa Taxi a postat sâmbată seara un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook în care precizează că Grigore Leșe a văzut videoclipul piesei și cunoștea versurile melodiei.

”Domnul Grigore Leșe a fost informat pe larg despre proiectul trupei Taxi «Despre smerenie», înainte de a da curs invitației de a filma. 1. În data de 14.03.2016 domnia sa a primit pe e-mail textul piesei și lista participanților confirmată în acel moment. (foto print screen – mai jos) 2. În data de 22.03.2016, domnul Grigore Leșe a venit la studio. Înainte de a-ți da acordul final pentru a înregistra, a fost invitat să asculte piesa și să urmărească filmările realizate până în acel moment. După ce a ascultat piesa și a vizionat filmările, domnul Leșe a intrat în studio pentru înregistrările audio și video”, au scris membrii trupei.

Piesa trupei Taxi a generat un val spectaculos de comentarii, împărțin internetul în două tabere – pro sau contra Catedralei Mântuirii Neamului. La videoclip au participat nume grele din showbizul românesc printre care Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Ștefan Bănică, Andi Moisescu, Teo Trandafir, Mircea Cărtărescu, Andreea Esca, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea, și Victor Rebengiuc. Astăzi, la prânz, videoclipul avea peste 500.000 de vizualizări.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/HSg2qfYkB8I” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Grigore Leșe vrea să fie scos din videoclipul piesei-manifest despre Catedrala Mântuirii al trupei Taxi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Grigore Leșe vrea să fie scos din videoclipul piesei-manifest despre Catedrala Mântuirii al trupei Taxi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dinamo vs Aalborg, de la 15.30, la Buzău. CSM București, în Suedia după calificare

Dinamo vs Aalborg, de la 15.30, la Buzău. CSM București, în Suedia după calificare – Handbaliştii de la Dinamo vor juca la Buzău cel de-al patrulea meci din Cupa EHF, …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi este aproape de o revenire de senzație în Turcia. ^Pleacă de la Viitorul?

Gică Hagi este aproape de o revenire de senzație în Turcia. ^Pleacă de la Viitorul? – Gică Hagi este aproape de o revenire de senzație în Turcia. Presa de la Istanbul …]

Sport 0 Comentarii

Panama Papers| Procurorii ruși au deschis o anchetă în urma dezvăluirilor făcute în ancheta anului

Panama Papers| Procurorii ruși au deschis o anchetă în urma dezvăluirilor făcute în ancheta anului – Procurorii din Rusia au anunțat că vor demara o anchetă cu privire la implicarea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*