3 aprilie 2016 Comentarii 0

Guns N’ Roses va susţine primul turneu după 23 de ani

Guns N’ Roses va susţine primul turneu după 23 de ani

Trupa Guns N’ Roses a confirmat că va susţine, vara aceasta, un turneu de amploare ce va cuprinde aproximativ 20 de concerte pe stadioane din SUA şi Canada.

Astfel, celebrul grup rock Guns N’ Roses, reunit recent, va susţine primul turneu după 23 de ani, ceea ce a reprezentat o veste senzaţională pentru fanii trupei.

Axl Rose, Duff McKagan şi Slash au cântat deja vineri seară pe scena unui club din Los Angeles, acesta fiind primul show susţinut de celebrul trio de rockeri după anul 1993.

Guns N’ Roses urmează să cânte la Festivalul Coachella şi Foro Sol din Ciudad de Mexico, iar apoi va susţine două show-uri la T-Mobile Arena din Las Vegas.

Turneul din vara lui 2016 a grupului Guns N’ Roses a fost intitulat „Not In This Lifetime” şi programează minim 20 de concerte, începând cu Detroit, pe 23 iunie, biletele urmând să fie puse în vânzare pe 8 aprilie.

Guns N’ Roses este o trupă rock din SUA, înfiinţată în 1985, la Los Angeles. Cele şase albume de studio ale trupei sunt: „Appetite for Destruction” (1987), „G N’ R Lies” (1988), „Use Your Illusion I” (1991), „Use Your Illusion II” (1991), „The Spaghetti Incident?” (1993) şi „The Chinese Democracy” (2008). Acestea s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Post-ul Guns N’ Roses va susţine primul turneu după 23 de ani apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Guns N’ Roses va susţine primul turneu după 23 de ani

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

O jucătoare română de tenis de masă s-a săturat de România și a ales naționala Ungariei

O jucătoare română de tenis de masă s-a săturat de România și a ales naționala Ungariei – Bernadett Balint (19 ani) a învățat și s-a format ca jucătoare de tenis …]

Sport 0 Comentarii

Românii cu salarii medii mai au de așteptat. Anunțul făcut de ministrul Muncii despre mărirea salariilor

Românii cu salarii medii mai au de așteptat. Anunțul făcut de ministrul Muncii despre mărirea salariilor – Românii cu salarii mici vor luați în considerare în noua ordonanță pregătită de …]

Sport 0 Comentarii

Alex Maxim, joacă rar, dar are priză la fanii lui Stuttugart

Alex Maxim, joacă rar, dar are priză la fanii lui Stuttugart – Alex Maxim este considerat un fotbalist important la VfB Stuttgart, deși prinde rar echipa de start.  Tricolorul de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*