6 mai 2016 Comentarii 0

Handbalistele de la CSM București atacă, la Budapesta, trofeul Ligii Campionilor

Handbalistele de la CSM București atacă, la Budapesta, trofeul Ligii Campionilor

CSM București va juca în turneul Final 4 al Ligii Campionilor, competiție care va avea loc sâmbătă și duminică la Budapesta (Ungaria).

Fetele noastre au ajuns în capitala Ungariei și s-au arătat încrezătoare în șansele de a cuceri trofeul, chira dacă echipa bucureșteană se află pentru prima oară în această fază a competiției.

”Mergem fără presiunea rezultatului, pentru ca ne-am îndeplinit obiectivul, iar din lucrul ăsta nu pot să iasă decât lucruri senzaționale. Am procentaj 100% de câștigare a semifinalelor Ligi, eficență maximă, sper să nu-mi stric procentajul nici acum, iar fetele să mă ajute. Mi-aș dori un duel cu Cristina Neagu în finală”, a declarat, la Dolce Sport, Cristina Vărzaru.

”Toată lumea este optimistă, încrezătoare, în fond am venit să facem ce știm mai bine, nu avem de ce să fim surprinși pentru că este un turneu final. Îmi doresc maximum, tot ce se poate și uneori și reușești. Fetele își doresc, e clar că își doresc și ele câștigarea trofeului, dar eu ce le-aș putea cere mai mult când ele și-au îndeplinit obiectivul. Participarea în Final Four a fost ca obiectiv, l-am atins, suntem aici, între primele patru echipe din Europa. Este foarte mult. Am lăsat acasă echipe care se uită la televizor, am lăsat acasă echipe cu buget dublu decât al nostru, să nu ne uităm mai departe de Rostov”, a spus și Nicolae Luca, team managerul echipei CSM București.

.În turneul Final 4 de la Budapesta s-au calificat echipele CSM București, Vardar Skopje, Buducnost Podgorica și Gyor ETO. În semifinale, programate sâmbătă, CSM București va întâlni pe Vardar Skopje, în timp ce Buducnost Podgorica, echipă la care evoluează și Cristina Neagu, va juca cu Gyor ETO. Câștigătoarele acestor meciuri vor juca, duminică, în finala Ligi Campionilor, iar învinsele în meciul pentru locurile 3-4.

Post-ul Handbalistele de la CSM București atacă, la Budapesta, trofeul Ligii Campionilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Handbalistele de la CSM București atacă, la Budapesta, trofeul Ligii Campionilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Halep se încurajează singură, după retragerea de la Brisbane: ”Muncind din greu pentru Sydney și/sau Melbourne”

Simona Halep se încurajează singură, după retragerea de la Brisbane: ”Muncind din greu pentru Sydney și/sau Melbourne” – Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, care s-a retras, marţi,de …]

Sport 0 Comentarii

Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa!

Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa! – Doliu în lumea politică din România. Unul dintre cei mai cunoscuţi staticieni …]

Sport 0 Comentarii

Echipa națională a căzut în clasamentul FIFA. Încheiem 2015 pe 16

Echipa națională a căzut în clasamentul FIFA. Încheiem 2015 pe 16 – Echipa națională a României va încheia anul 2015 pe 16 în clasamentul FIFA, în cădere cu două locuri …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*