Hanul lui Manuc, acord semnat după opt luni de negocieri
2 iunie 2015 Comentarii 0

Hanul lui Manuc, acord semnat după opt luni de negocieri

Hanul lui Manuc, acord semnat după opt luni de negocieriHanul lui Manuc, acord semnat după opt luni de negocieri – Omul de afaceri din domeniul restaurantelor, Dragoş Petrescu, a preluat şi operarea restaurantului „Hanul lui Manuc”. Omul de afaceri se va ocupa de tot ce înseamnă activitatea restaurantului, urmând a plăti proprietarului o cotă parte din încasări.

Localul va avea 150 de locuri în restaurant, alte 150 în cramă şi 400 în curte. Dragos Petrescu este unul dintre antrepenorii importanti din domeniul restaurantelor. Cariera lui a început la McDoland’s ca store manager, pâna în anul 1999, când s-a hotarat să-şi deschidă propia afacere.

Omul de afaceri Dragoş Petrescu, unul dintre cei mai puternici antreprenori români din HoReCa, a preluat operarea restaurantului Hanul lui Manuc, de la familia Cantacuzino, proprietara restaurantului „Hanul lui Manuc”. Omul de afaceri a început deja lucrările de renovare, care vor costa câteva sute de mii de euro, potrivit Ziarul Financiar. Petrescu estimează că, în doi ani, localul cu 700 de locuri va ajunge la vânzări de 2,5 milioane de euro.

SUMAR ARTICOL
NUME ARTICOL:
Hanul lui Manuc, acord semnat după opt luni de negocieri
DESCRIERE:
Omul de afaceri din domeniul restaurantelor, Dragoş Petrescu, a preluat şi operarea restaurantului "Hanul lui Manuc". Omul de afaceri se va ocupa de tot ce înseamnă activitatea restaurantului, urmând a plăti proprietarului o cotă parte din încasări.
AUTOR:
The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Afaceri 0 Comentarii

Străinii cumpără pământ românesc!

Străinii cumpără pământ românesc! – De aproape un an și jumătate, străinii au dreptul legal de a cumpăra terenuri în România. EVZ vă prezintă ce s-a schimbat între timp și …]

Afaceri 0 Comentarii

Cel mai bine plătite job-uri din România, potrivit FISC

Pe locul întâi este situat un angajat despre care nu se stie  dacă este manager sau director, pentru că secretul fiscal îi protejează datele fiscale, iar acesta a declarat mai …]

Afaceri 0 Comentarii

Evoluția preţurilor pe piața imoboliară în București

Evoluția preţurilor pe piața imoboliară în București – În zonele centrale, semicentrale și de nord ale Capitalei, prețurile apartamentelor au înregistrat o creștere cu aproximativ 2,61% în semestrul 2015, comparative …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*