14 aprilie 2016 Comentarii 0

Harrison Ford a vândut geaca lui Han Solo din „Star Wars”. Ce sumă a luat pe ea

Harrison Ford a vândut geaca lui Han Solo din „Star Wars”. Ce sumă a luat pe ea

Geaca pe care a purtat-o Han Solo în ultimul film Star Wars a fost scoasă la licitaţie chiar de actorul care a îmbrăcat-o, Harrison Ford reuşind să obţină suma de 191.000 de dolari pentru articolul vestimentar, scrie contactmusic.com.

Harrison Ford, în vârstă de 73 de ani, a semnat jacheta, apoi a scos-o la licitaţie pe o platformă online, unde suma a fost ridicată destul de repede, până a ajuns la aproximativ 200.000 de dolari, potrivit Mediafax.

Fiica actorului, Georgia, în vârstă de 25 de ani, suferă de epilepsie şi este tratată la spitalul NYU, din New York, lucru renunoscut de actor în luna martie a acestui an, la gala „Find a Cure for Epilepsy and Seizures” dedicată acestei boli a sistemului nervos.

Cunoscut pentru rolurile din seriile „Indiana Jones” şi „Războiul Stelelor”, Harrison Ford a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din „Martorul” – care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal – şi „The Mosquito Coast”, cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum „Sabrina”, în regia celebrului Sydney Pollack, şi „Imigranţii/ Crossing Over”, în regia lui Wayne Kramer.

Post-ul Harrison Ford a vândut geaca lui Han Solo din „Star Wars”. Ce sumă a luat pe ea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Harrison Ford a vândut geaca lui Han Solo din „Star Wars”. Ce sumă a luat pe ea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pelé și Cruyff s-au pus de acord cine este cel mai bun din lume

Pelé și Cruyff s-au pus de acord cine este cel mai bun din lume – Leo Messi este și preferatul lui Pelé în disputa de la distanță pe care argentinianul o are …]

”Uniți pentru Neșu”. Acțiunea specială organizată de steliști pentru fostul jucător din Ghencea!

”Uniți pentru Neșu”. Acțiunea specială organizată de steliști pentru fostul jucător din Ghencea! – Fanii Stelei au decis să strângă rândurile și să-l ajute pe Mihai Neșu, fostul fundaș stânga …]

Sport 0 Comentarii

Previziuni optimiste pentru Simona Halep. ^”În 2016 va câștiga primul ei trofeu de Grand Slam” / VIDEO

Previziuni optimiste pentru Simona Halep. ^”În 2016 va câștiga primul ei trofeu de Grand Slam” / VIDEO – Simonei Halep (2 WTA) și-a stabilit principalul obiectiv pentru 2016: ”Îmi doresc …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*