15 aprilie 2016 Comentarii 0

Hawaii angajează 1.600 de profesori! Salariile ajung la 60.000 de dolari

Hawaii angajează 1.600 de profesori! Salariile ajung la 60.000 de dolari

Nu mai puțin de 1.600 de posturi la catedră sunt vacante în insula Hawaii, iar autoritățile fac eforturi să angajeze oameni cât mai repede.

Pentru a acoperi acest deficit, autoritățile fac eforturi să atragă pe insulă persoanele potrivite pentru a ocupa aceste posturi. ”Profesorii sunt la mare căutare, fiecare școală încearcă să fure câte unul de la alta din vecinătate”, a declarat pentru Hawaii News Now Barbara Krieg, de la biroul de Resurse Umane.

Pentru a se califica pentru aceste posturi, cadrele didactice trebuie să aibă o diplomă de bacalaureat și să fi terminat un program de Pedagogie aprobat de SUA. Salariile încep de la 35.324 de dolari și ajung până la 63.665 însă suma nu este atât de impresionantă dacă sunt luate în calcul și costurile crescute ale vieții în acest paradis exotic. În plus, venitul este mai mic decât al cadrelor didactice din SUA.

Cu toate acestea, nu mulți profesori se pot bucura de o jumătate de zi de plajă după ore sau de un apus în Hawaii. Spre uimirea localnicilor însă, profesorii care vin să lucreze aici nu rămân foarte mult timp.

 ”Spun că nu pot să trăiască aici și pleacă după câțiva ani, așa că trebuie să reluăm recrutările periodic” a mărturisit Corey Ronslee, președintele Asociației Profesorilor din Hawaii.

Post-ul Hawaii angajează 1.600 de profesori! Salariile ajung la 60.000 de dolari apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Hawaii angajează 1.600 de profesori! Salariile ajung la 60.000 de dolari

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Blatter îi dă poveţe lui Infantino: “Pregăteşte-te bine, dar fii vigilent!”

Blatter îi dă poveţe lui Infantino: “Pregăteşte-te bine, dar fii vigilent!” – Noul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, a fost felicitat de fostul şef al forului tutelar …]

Sport 0 Comentarii

Patronii chinezi de la Espanyol i-au stabilit viitorul lui Costel Gâlcă

Patronii chinezi de la Espanyol i-au stabilit viitorul lui Costel Gâlcă – Patronii chinezi de la Espanyol au decis să nu continue și în sezonul viitorul cu Gâlcă pe bancă, …]

Sport 0 Comentarii

Uimitor! Cu cât a plătit FBI hackerii care au deblocat iPhone-ul unuia dintre atacatorii de la San Bernardino

Uimitor! Cu cât a plătit FBI hackerii care au deblocat iPhone-ul unuia dintre atacatorii de la San Bernardino – Directorul FBI, James Comey, a declarat că pentru deblocarea iPhone-ul unuia …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*