4 aprilie 2016 Comentarii 0

HCM Rm. Vâlcea a egalat Rapidul în ultima secundă. Rezultatele din Liga Națională feminină de handbal

HCM Rm. Vâlcea a egalat Rapidul în ultima secundă. Rezultatele din Liga Națională feminină de handbal

HCM Râmnicu Vâlcea și Rapid București au terminat la egalitate, 29-29 (13-12), într-o partidă din etapa a 23-a a Ligii Naționale feminine de handbal, disputată sâmbătă seară. Bucureștencele au egalat în secundele de final, Alexandra Trifan transformând o aruncare de la șapte metri. Antrenorul oaspetelor, Vasile Mărgulescu, a terminat partida în tribune, văzând cartonașul roșu în minutul 49 al întâlnirii.

”U” Alexandrion Cluj a scăpat de emoții pe acest final de sezon, după victoria de la Slobozia, 25-23 (12-17). Fetele lui Carmen Amariei au revenit de la minus șase, într-un final în care au ieșit la rampă Chintoan, Laslo și Tetean.

HCM Roman a câștigat sâmbătă dimineață partida cu Măgura Cisnădie, 30-19 (15-7), fără emoții. Diferența dintre cele două formații a fost evidentă, în condițiile în care gazdele conduceau cu 7-1 încă din primele 10 minute.

Alte rezultate din etapa a 23-a
Vineri: HC Zalău – Dunărea Brăila 19-22
Luni: SCM Craiova – HCM Baia Mare 21-31
Marți: Corona Brașov – Alba Sebeș 33-25
Meciul CSM Ploiești – CSM București se joacă luni.

CLASAMENT, AICI.

Post-ul HCM Rm. Vâlcea a egalat Rapidul în ultima secundă. Rezultatele din Liga Națională feminină de handbal apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – HCM Rm. Vâlcea a egalat Rapidul în ultima secundă. Rezultatele din Liga Națională feminină de handbal

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Minerii şi energiticienii vor ajunge luni dimineaţă în Capitală pentru a protesta față de situația Complexului Energetic Oltenia!

Minerii şi energiticienii vor ajunge luni dimineaţă în Capitală pentru a protesta față de situația Complexului Energetic Oltenia! –  50 de mineri şi energiticieni au plecat în urmă cu o …]

Sport 0 Comentarii

UPDATE / Parlamentarul care vrea desființarea radarelor formate din echipaje de poliție și-a șters postarea de pe Facebook

UPDATE / Parlamentarul care vrea desființarea radarelor formate din echipaje de poliție și-a șters postarea de pe Facebook – UPDATE ora 18.45. După ce a fost criticat de polițistul Marian Godină …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*