18 aprilie 2016 Comentarii 0

Horia Tecău şi-a fixat obiectivul pentru BRD Năstase Ţiriac Trophy

Horia Tecău şi-a fixat obiectivul pentru BRD Năstase Ţiriac Trophy

Horia Tecău, câştigătorul ultimei ediţii a probei de dublu de la Wimbledon şi a ultimei ediţii a Turneului Campionilor, doreşte să se impună alături de Florin Mergea la BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneu găzduit în aceste zile de Bucureşti.

„Anul acesta avem nevoie de acest trofeu. Venim după o perioadă în care nu am câştigat multe meciuri, este important şi pentru mine, şi pentru Florin, să revenim la forma aceea de a câştiga meciuri şi o putem face chiar acasă. Am câştigat aici de trei ori, îmi place să joc acasă, mingile sunt cele cu care ne antrenăm, zgura e cea de acasă, publicul e al nostru, toate lucrurile sunt în favoarea noastră. Ne dorim să ieşim din această perioadă în care nu am câştigat prea multe meciuri chiar dacă jocul nostru a fost bun, am făcut nişte meciuri destul de bune, dar e important să începem aici cu o victorie, miercuri”, a declarat astăzi Horia Tecău, citat de Agerpres.

Horia Tecău şi Florin Mergea vor juca împreună şi în proba de dublu a Jocurilor Olimpice de la Rio, unde cei doi şi-au stabilit ca obiectiv medalia de aur.

Post-ul Horia Tecău şi-a fixat obiectivul pentru BRD Năstase Ţiriac Trophy apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Horia Tecău şi-a fixat obiectivul pentru BRD Năstase Ţiriac Trophy

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Amicalul Italia – România a reprogramat derby-ul Dinamo – Steaua

Amicalul Italia – România a reprogramat derby-ul Dinamo – Steaua – LPF a anunțat azi că etapele 18 și 19 vor fi reprogramate, ca urmare a disputării meciului amical dintre …]

Sport 0 Comentarii

Poliția i-a sechestrat lui Samir Nasri un bolid de 400.000 de euro!

Poliția i-a sechestrat lui Samir Nasri un bolid de 400.000 de euro! – Samir Nasri n-are bucurii pe niciun plan. Este mai mult accidentat, iar formația lui, Manchester City gâfâie …]

Sport 0 Comentarii

Marius Șumudică și-a ieșit din fire: ”Da’ mai lasați-mă în p… mea! Ce vreți să vă zic, am dat peste cineva cu mașina, sau ce?! Ce am făcut?”

Marius Șumudică și-a ieșit din fire: ”Da’ mai lasați-mă în p… mea! Ce vreți să vă zic, am dat peste cineva cu mașina, sau ce?! Ce am făcut?” – Marius …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*