9 mai 2016 Comentarii 0

Hunedoara: Abia a început campania, dar actualul primar a câștigat deja alegerile

Hunedoara: Abia a început campania, dar actualul primar a câștigat deja alegerile

Comuna hunedoreană Bătrâna, situată în Munţii Poiana Ruscă, îşi cunoaşte deja viitorul primar, după ce actualul edil, Radu Herciu, membru al PNL, este singurul candidat înscris în cursa electorală pentru un nou mandat.

‘Probabil că ceilalţi candidaţi nu au reuşit să adune numărul necesar de semnături pentru susţinere. Nici eu nu mă aşteptam să fiu singurul candidat. A fost o surpriză şi pentru mine. Nu voi face campanie electorală, deoarece sper că lumea mă cunoaşte de atâţia ani. Cred că nu e nevoie să îngraş purcelul acum’, a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul comunei Bătrâna.

De altfel, şi pentru Consiliul local Bătrâna doar PNL a reuşit să depună o listă completă de 12 candidaţi, dintre care 7 vor fi aleşi să conducă lucrurile din comună.

‘În comuna Bătrâna există o singură candidatură la funcţia de primar şi o singură listă pentru consilieri locali, ambele din partea PNL. Celelalte partide nu au depus candidaturi, deşi legea le-ar fi permis acest lucru’, a arătat preşedinta Biroului Electoral de Circumscripţie, Codruţa Sicoe.

Citește și: Românii din satul fără electricitate sau apă, care n-au văzut niciodată un senator sau deputat

Comuna Bătrâna este cea mai mică aşezare din judeţul Hunedoara, în cele patru sate: Bătrâna, Faţa Roşie, Piatra şi Răchiţaua locuind 108 persoane cu drept de vot.

Cele câteva suflete obosite de atâta uitare şi singurătate își duc zilele fără electricitate, apă curentă sau alte ”minuni” ale lumii moderne. Cei mai mulți pădureni trăiesc ca la începuturi, la lumina felinarului povestindu-şi între ei amarul, la gura sobei. Şi ar mai fi ceva: politica!

Știu că este campanie electorală în acest an și ar vrea să vadă la față un politician, un senator sau deputat care face legi și pentru ei. Ar vrea să-i spună toate necazurile lor cu drumul, cu curentul electric și cum satul pădurean dispare de la o zi la alta. N-au avut această ocazie toată viața lor, l-au văzut doar pe primar și pe ”un secretar de la județ”, adică un președinte al Consiliului Județean Hunedoara, dar a fost de mult și nu mai sunt siguri dacă era ”secretar” sau un trimis de-al lui.

Post-ul Hunedoara: Abia a început campania, dar actualul primar a câștigat deja alegerile apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Hunedoara: Abia a început campania, dar actualul primar a câștigat deja alegerile

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bomba anului în fotbal! Un fost jurnalist la ”Libertatea” vrea să-l dea jos pe Răzvan Burleanu de la Federația România de Fotbal! Care sunt ceilalți posibili candidați, la alegerile din 2018 / GALERIE FOTO

Bomba anului în fotbal! Un fost jurnalist la ”Libertatea” vrea să-l dea jos pe Răzvan Burleanu de la Federația România de Fotbal! Care sunt ceilalți posibili candidați, la alegerile din …]

Grindina a acoperit Câmpina în doar 30 de minute! | GALERIE FOTO

Grindina a acoperit Câmpina în doar 30 de minute! | GALERIE FOTO – Vreme capricioasă astăzi, la Câmpina, unde în doar jumătate de oră grindina s-a așternut într-un strat de …]

Sport 0 Comentarii

Cum să-ţi faci scrisoarea de intenţie să conteze

Cum să-ţi faci scrisoarea de intenţie să conteze – Citeşte mai departe pe ejobs.ro Post-ul Cum să-ţi faci scrisoarea de intenţie să conteze apare prima dată în Libertatea.ro. Sursa: …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*