13 mai 2016 Comentarii 0

Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez

Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez

Zlatan Ibrahimovici (34 de ani) se va despărți la sfârșitul sezonului de PSG, grupare la care evoluează din 2012. Suedezul a ținut să marcheze în stilu-i caracteristic acest eveniment.

Zlatan Ibrahimovici are nevoie de o nouă provocare, după patru ani petrecuți la Paris. Suedezul a câștigat tot ce se putea câștiga în Franța cu PSG (campionatul, cupa și cupa Ligii), dar a eșuat, ca la fiecare club la care a activat în Europa, în tentativa de a pune mâna pe trofeul Ligii Campionilor.

Cunoscut pentru replicile memorabile, “Ibra” a sintetizat perfect cei patru ani petrecuți la PSG, într-o postare pe Twitter. “Am venit ca un rege și plec ca o legendă”, a scris atacantul pe site-ul se socializare amintit.

Nu cu mult timp în urmă, Ibrahimovici a oferit un răspuns care l-a lăsat mască pe jurnalistul care îl întrebase ce trebuie să se întâmple pentru a-și prelungi contractul cu PSG.

Voi rămâne la PSG, dacă vor înlocui Turnul Eiffel cu o statuie a mea. (Zlatan Ibrahimovici)

Post-ul Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Doliu în sportul românesc. ^A murit încă un fost campion mondial cu naționala de handbal. A marcat golul decisiv care a adus României primul titlu suprem

Doliu în sportul românesc. ^A murit încă un fost campion mondial cu naționala de handbal. A marcat golul decisiv care a adus României primul titlu suprem – Doliu în sportul …]

Sport 0 Comentarii

Promisiunea lui Cioloș pentru mamele care primesc indemnizații de creștere a copilului

Promisiunea lui Cioloș pentru mamele care primesc indemnizații de creștere a copilului – Premierul Dacian Cioloș a spus că Guvernul va căuta o soluție pentru indemnziația de creștere a copilului, …]

Sport 0 Comentarii

Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25”

Andrei şi Cristina, fosți concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre problemele în viața intimă: ”Să nu respecte nimeni regula 25” – Andrei și Cristina, foşti concurenţi ai emisiunii „Mireasă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*