13 mai 2016 Comentarii 0

Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez

Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez

Zlatan Ibrahimovici (34 de ani) se va despărți la sfârșitul sezonului de PSG, grupare la care evoluează din 2012. Suedezul a ținut să marcheze în stilu-i caracteristic acest eveniment.

Zlatan Ibrahimovici are nevoie de o nouă provocare, după patru ani petrecuți la Paris. Suedezul a câștigat tot ce se putea câștiga în Franța cu PSG (campionatul, cupa și cupa Ligii), dar a eșuat, ca la fiecare club la care a activat în Europa, în tentativa de a pune mâna pe trofeul Ligii Campionilor.

Cunoscut pentru replicile memorabile, “Ibra” a sintetizat perfect cei patru ani petrecuți la PSG, într-o postare pe Twitter. “Am venit ca un rege și plec ca o legendă”, a scris atacantul pe site-ul se socializare amintit.

Nu cu mult timp în urmă, Ibrahimovici a oferit un răspuns care l-a lăsat mască pe jurnalistul care îl întrebase ce trebuie să se întâmple pentru a-și prelungi contractul cu PSG.

Voi rămâne la PSG, dacă vor înlocui Turnul Eiffel cu o statuie a mea. (Zlatan Ibrahimovici)

Post-ul Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Cazul Costea”, episodul III. ^Atacantul prins jucând la pariuri a fost chemat astăzi la Comisia de Disciplină a FRF

”Cazul Costea”, episodul III. ^Atacantul prins jucând la pariuri a fost chemat astăzi la Comisia de Disciplină a FRF – Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de …]

Sport 0 Comentarii

Scandalul ia amploare. Rednic: ”Fraierii vin la acțiunile naționalei, iar șmecherii merg direct la Euro!”

Scandalul ia amploare. Rednic: ”Fraierii vin la acțiunile naționalei, iar șmecherii merg direct la Euro!” – Tot mai multe voci din fotbalul românesc vin să critice turneul de pregătire al …]

Sport 0 Comentarii

Cu au petrecut Crăciunul vedetele din fotbal / GALERIE FOTO

Cu au petrecut Crăciunul vedetele din fotbal / GALERIE FOTO – Zlatan Ibrahimovici (PSG) și italianul Alessandro Matri (Lazio Roma) au preferat zăpada. Sud-americanii au tras la căldură: Neymar (Barcelona), …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*