2 aprilie 2016 Comentarii 0

Ieşenii se revoltă împotriva proprietarilor de câini care nu strâng mizeria făcută de animalele lor

Ieşenii se revoltă împotriva proprietarilor de câini care nu strâng mizeria făcută de animalele lor

Un grup de locatari din zona Podu Roş – Cantemir solicită Primăriei Iaşi să intervină în cazul proprietarilor de câini care nu adună excrementele lăsate de patrupede pe spaţiul public.

Ieşenii solicită Primăriei să ia măsuri împotriva proprietarilor de câini care nu strâng mizeriile din urma patrupedelor. Toate spaţiile verzi şi trotuarele din cartierele oraşului, din Tătăraşi până în Cantemir, sunt pline de fecalele animalelor scoase la plimbare, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Aceşti oameni trebuie să primească o lecţie de bun-simţ şi de respectare a legii şi să fie aspru sancţionaţi”, se arată într-o sesizare primită la redacţia sursei citate.

Locatarii sunt nemulţumiţi de faptul că, în trecut, au sesizat primăria, dar încă nu au fost adoptate măsuri care să elimine acest fenomen.

„Nu s-a făcut nimic, deşi există regulamente pe această temă, niciun control, nicio acţiune de prevenţie a primăriei şi a poliţiei locale în zonă”, spun cetăţenii.

Aceştia au amintit că inclusiv primarul interimar Mihai Chirica a vorbit în câteva rânduri de această problemă, dar, de asemenea, nu a luat şi măsuri.

„Frumoasa noastră str. Aleea Rozelor, cu nume de floare, se transformă sub ochii noştri într-o hidoşenie urât mirositoare, o alee a excrementelor”, se mai precizează în scrisoare.

Cetăţenii au mai subliniat că zona delimitată de „Cantemir, Rozelor şi Racoviţă” a devenit „un focar de infecţie” care pune în pericol sutele de copii care se joacă în această zonă sau merg la unităţile de învăţământ.

„Câinii nu sunt vinovaţi, adevăraţii vinovaţi sunt stăpânii lor, care nu strâng în urma câinilor. Ne sfidează şi nu se respectă regulile civice elementare de igienă impuse în spaţiile publice”, au mai susţinut cetăţenii.

Post-ul Ieşenii se revoltă împotriva proprietarilor de câini care nu strâng mizeria făcută de animalele lor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ieşenii se revoltă împotriva proprietarilor de câini care nu strâng mizeria făcută de animalele lor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A murit un uriaș al NBA-ului! Avea doar 60 de ani

A murit un uriaș al NBA-ului! Avea doar 60 de ani – A murit Moses Malone, o legendă a NBA-ului, campionatul nord-american de baschet. Avea doar 60 de ani și a fost …]

Sport 0 Comentarii

Doi fotbaliști români, în mâinile Mafiei italiene. ^Procuratura a cerut deja confiscarea unei proprietăți a patronilor clubului

Doi fotbaliști români, în mâinile Mafiei italiene. ^Procuratura a cerut deja confiscarea unei proprietăți a patronilor clubului – Patronii clubului Crotone, locul 2 în Serie B, Italia, cu șanse importante …]

Sport 0 Comentarii

Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa!

Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa! – Doliu în lumea politică din România. Unul dintre cei mai cunoscuţi staticieni …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*