Ieşire necontrolată! Chef Scărlătescu a înjurat în ultimul hal şi a aruncat cu tot ce i-a ieşit în cale! Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii!
25 aprilie 2016 Comentarii 0

Ieşire necontrolată! Chef Scărlătescu a înjurat în ultimul hal şi a aruncat cu tot ce i-a ieşit în cale! Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii!

Ieşire necontrolată! Chef Scărlătescu a înjurat în ultimul hal şi a aruncat cu tot ce i-a ieşit în cale! Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii!

Chef Scărlătescu a înjurat în ultimul hal şi a aruncat cu tot ce i-a picat în mână, în cadrul emisiunii „Chefi la cuţite”. Totul a pornit atunci când acesta a văzut că la  jurizare o singură farfurie roşie a iesit din restaurant, de la degustare.

Scărlătescu a început să înjure,  a aruncat cu un tocător şi a pus la pământ un stand cu ustensile. Juratul  a luat o pauza, a iesit din platou şi a continuat să înjure, sub privirile şocate ale celor din jur, mai ales că nimeni nu l-a văzut aşa nervos până acum.  Abia dupa ce s-a mai calmat a revenit la filmare, alaturi de ceilalti colegi şi concurenţi.

media_146161112263230400

Cătălin Scărlătescu găteste din 1989, iar pasiunea pentru bucătărie a moştenit-o, cei din familia sa lucrând fie in turism, fie ca bucătari, ospatari sau şefi de unitate. Cătalin a urmat cursurile şi şcolile de bucătari posibile din ţară, iar imediat dupa Revoluţie a plecat în Germania. Aici a făcut un curs de preparat peste la Academia Gastronomica Kempinski din Berlin.

Post-ul Ieşire necontrolată! Chef Scărlătescu a înjurat în ultimul hal şi a aruncat cu tot ce i-a ieşit în cale! Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ieşire necontrolată! Chef Scărlătescu a înjurat în ultimul hal şi a aruncat cu tot ce i-a ieşit în cale! Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Gabi Szabo, şi-a luat un “an sabatic”

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Gabi Szabo, şi-a luat un “an sabatic” – Lumea atletismului s-a reunit din nou în sala complet renovată, devenită extrem de primitoare, din Complexul …]

Sport 0 Comentarii

Lucian Bute, din nou în ring. Fostul campion mondial ar putea aduce o medalie României la Rio

Lucian Bute, din nou în ring. Fostul campion mondial ar putea aduce o medalie României la Rio – Preşedintele AIBA, Ching-Kuo Wu, a anunţat joi dimineaţă că pugiliştii profesionişti pot …]

Sport 0 Comentarii

REVANȘA! Echipa feminină de tenis de masă, în semifinalele Euro, după succesul dramatic în fața polonezelor. ^La ele joacă Partyka, sportivă cu mâna dreaptă amputată din cot!

REVANȘA! Echipa feminină de tenis de masă, în semifinalele Euro, după succesul dramatic în fața polonezelor. ^La ele joacă Partyka, sportivă cu mâna dreaptă amputată din cot! – România a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*