27 aprilie 2016 Comentarii 0

Ieșitul la bere a devenit… virtual

Ieșitul la bere a devenit… virtual

Fiecare dintre noi are rude plecate peste hotare la studii sau la muncă. Uneori, distanța se simte dureros și legăturile de familie devin din ce în ce mai slabe. Vizitele acasă și un telefon dat din când în când nu reușesc să suplinească lipsa fizică a unui părinte sau a unui copil. Totuși, sunt uneori și povești de viață frumoase și familii care reușesc, în ciuda distanței, să fie extrem de apropiate. Acesta este cazul unui tată și al fiului său, originari din Giurgiu.

Radu Rebedea a găsit o metodă prin care să iasă la bere cu fiul lui în fiecare miercuri seara, chiar dacă se află la mii de kilometri distanță. Și nu străbat distanța printr-o mașină SF de teleportare, ci cu ajutorul noilor tehnologii.

Apropierea dintre ei a început când George, fiul lui Radu, era mic și stătea la un pahar de vorbă cu tata.

Îmi punea suc de la compotul de gutui în halba de bere, ca să spună că bem bere împreună, își amintește cu nostalgie și amuzament tânărul care are acum 22 de ani.

De abia aștepta să se facă mare și să meargă la bere cu tata. Bine, și cu băieții… dar mai ales cu tata, care i-a promis că după ce va fi major vor merge la terasă împreună.

Numai că Radu a plecat să muncească în Italia când George avea 15 ani și acolo a rămas. Vine acasă de două ori pe an. De Crăciun și în august, când își ia două săptămâni de concediu. Ieșirile lor la bere, ca băieții, ar fi putut fi foarte rare, dacă domnul Rebedea nu s-ar fi împrietenit cu internetul și dacă fiului lui nu i-ar fi venit o idee genială: să bea împreună cu tatăl său, o dată pe săptămână, o bere virtuală.

În fiecare a doua zi de miercuri din lună, de la 9 la 11 seara stau cu tata pe Skype. Discutăm câte în lună și în stele, ne mai și certăm că în țară sau afară, tot trebuie să-și țină fiul în frâu, ne spune amuzat George.

Așa au ajuns cei doi să aibă o relație foarte apropiată și, în ciuda distanței, Radu reușește, măcar o dată pe săptămână, să se simtă atât de ”acasă”.

Post-ul Ieșitul la bere a devenit… virtual apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ieșitul la bere a devenit… virtual

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bayern – Hoffenheim, duminică, în Bundesliga/ VIDEO

Bayern – Hoffenheim, duminică, în Bundesliga/ VIDEO – Etapa a 19-a din Bundesliga a debutat vineri și se încheie azi. Dortmund a bătut sâmbătă și s-a apropiat la cinci puncte …]

Sport 0 Comentarii

Vicecampioana ASA și-a adus fotbalist tocmai de la Paris

Vicecampioana ASA și-a adus fotbalist tocmai de la Paris – ASA Tîrgu-Mureș a ajuns la un acord cu jucătorul David Manga, mijlocaș în vârstă de 27 de ani, născut la …]

Sport 0 Comentarii

Lady Gaga, aleasă să cânte imnul Americii, în pauza Super Bowl-ului!

Lady Gaga, aleasă să cânte imnul Americii, în pauza Super Bowl-ului! – Lady Gaga e gata să facă show! Excentrica vedetă americană va intona imnul SUA la Super Bowl, pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*