6 aprilie 2016 Comentarii 0

IKEA recheamă de urgenţă o pelerină în magazinul Băneasa, după ce mai mulţi copii au fost răniţi

IKEA recheamă de urgenţă o pelerină în magazinul Băneasa, după ce mai mulţi copii au fost răniţi

Ikea le recomandă clienţilor care au cumpărat o pelerină de liliac Lattjo pentru copii să nu îi mai lase să se joace cu ea şi să o aducă înapoi la magazinul din Băneasa unde vor primi înapoi suma integrală pe care au plătit-o pentru produs, chiar dacă nu mai au bonul de cumpărături.

IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO după ce trei copii au avut urme şi zgârieturi în zona gâtului în timpul jocului. Pelerina s-a blocat şi nu s-a putut desprinde cu uşurinţă. Niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, pentru a preveni riscul de strangulare sau de rănire în jurul gâtului, IKEA a luat măsuri de precauţie şi va retrage produsul (…) Clienţii care au cumpărat pelerina de liliac LATTJO sunt invitaţi la departamentul Relaţii Clienţi din magazin pentru a primi înapoi integral suma de bani plătită pe produs începând chiar de astăzi. Dovada plăţii (bonul) nu este necesară pentru o returnare integrală a sumei„, precizează reprezentanţii IKEA.

Precedentul din ianuarie

Pelerina nu este primul produs din gama LATTJO retras din magazinele IKEA. În ianuarie 2016, IKEA a retras de urgență un alt produs pentru copii.

Astfel, clienții care cumpăraseră bețe de tobă LATTJO sau instrumente de percuție LATTJO erau sfătuiți să nu le mai folosească și să le returneze în magazin unde vor primi înapoi suma integrală pe care au plătit-o pentru produs.
Această măsură de precauție a fost luată în urma a șase raportări de la angajați IKEA care au observat că mingea de cauciuc de la bețele de tobă poate fi desprisă sau deșurubată. O minge mică de cauciuc poate atrage atenția copiilor mici și, în cel mai rău caz, copiii o pot înghiți și se pot îneca. Nu fuseseră raportate incidente de acel fel până la decizia retragerii.

Post-ul IKEA recheamă de urgenţă o pelerină în magazinul Băneasa, după ce mai mulţi copii au fost răniţi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – IKEA recheamă de urgenţă o pelerină în magazinul Băneasa, după ce mai mulţi copii au fost răniţi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ministrul muncii la un pas de demisie!

Ministrul muncii la un pas de demisie! – Ana Costea ministrul muncii ar putea fi membru al Cabinetului Dacian Cioloș care renunță la funcție,spun surse din rândul sindicatelor. Post-ul Ministrul …]

Sport 0 Comentarii

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ciocolată. Cercetătorii dezvăluie adevărul

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ciocolată. Cercetătorii dezvăluie adevărul – Ciocolata este printre cele mai râvnite alimente, iar pofticioșii nu-i rezistă. Dacă te-ai gândit că ciocolata ți-ar …]

Sport 0 Comentarii

Gabriel Torje îi critică pe cei care îl critică. Ce nu i se pare normal fotbalistului

Gabriel Torje îi critică pe cei care îl critică. Ce nu i se pare normal fotbalistului – Gabriel Torje (26 de ani), jucătorul formației turce Osmanlispor și al naționalei României, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*