30 aprilie 2016 Comentarii 0

Îl doare gura să promită? Nu! Reghecampf: ”O să vedeți că vom aduce jucători care…”

Îl doare gura să promită? Nu! Reghecampf: ”O să vedeți că vom aduce jucători care…”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, susține că din vară „roș-albaștrii” vor face o campanie spectaculoasă de achiziții și că echipa nu-și va mai rata obiectivele.

După ce Costel Gâlcă a reușit să ia trei trofee anul trecut cu Steaua, Reghecampf a ratat titlul și Cupa României la doar patru zile distanță și acum se mai află în luptă pentru un singr trofeu, Cupa Ligii. Dar această competiție nu contează, fiindcă nu oferă nici măcar un loc în cupele europene. E doar o competiție de palmares.

„Deja știm planurile pentru sezonul viitor. Vrem să facem o echipă puternică și să ne îndeplinim obiectivele. Din sezonul viitor o să vedeți că vom aduce la Steaua doar jucători care să poate evolua la nivel internațional.

Este o mare diferență între Steaua și restul echipelor din Liga 1. Mulți dintre jucătorii aduși nu mai dau același randament pe care îl au la alte formații”, a spus azi Reghecampf.

Ceea ce a uitat Reghe să precizeze este că, față de tur, când lui Rădoi nu i s-au adus cine știe ce jucători, Gigi Becali i-a făcut toate poftele. Marica, Bourceanu, Pintilii, Bawab, Tamaș, Gebhart, Momcilovici sunt jucătorii veniți în iarnă la dorința lui Reghecampf.

Post-ul Îl doare gura să promită? Nu! Reghecampf: ”O să vedeți că vom aduce jucători care…” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Îl doare gura să promită? Nu! Reghecampf: ”O să vedeți că vom aduce jucători care…”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu și-a ales stranierii pentru Finlanda și Feroe. ^Revine Bogdan Stancu, în schimb, Ciprian Marica a primit felicitări, în locul telegramei

Anghel Iordănescu și-a ales stranierii pentru Finlanda și Feroe. ^Revine Bogdan Stancu, în schimb, Ciprian Marica a primit felicitări, în locul telegramei – Selecționerul Anghel Iordănescu a confirmat convocările a …]

Sport 0 Comentarii

Unul dintre organizatorii turneului naționalei în SUA, din 2006, accident groaznic: ^a intrat cu mașina direct în stâlp, apoi s-a dat peste cap! A scăpat miraculos cu viață

Unul dintre organizatorii turneului naționalei în SUA, din 2006, accident groaznic: ^a intrat cu mașina direct în stâlp, apoi s-a dat peste cap! A scăpat miraculos cu viață – Accident …]

Sport 0 Comentarii

Prietenul lui Mutu trăiește în desfrâu, abandonând fotbalul la 32 de ani! ^Marele Adriano este o ruină: băutura și sexul sunt singurele preocupări ale unuia dintre cei mai talentați atacanți brazilieni din ultimii 10 ani. ^”Este sclavul alcoolului”!

Prietenul lui Mutu trăiește în desfrâu, abandonând fotbalul la 32 de ani! ^Marele Adriano este o ruină: băutura și sexul sunt singurele preocupări ale unuia dintre cei mai talentați atacanți …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*