Ilie Bărbulescu, atac la MTS: ”Dacă primea renta viageră, amărâtul ăla de Bălan era acum în viață!”
7 mai 2016 Comentarii 0

Ilie Bărbulescu, atac la MTS: ”Dacă primea renta viageră, amărâtul ăla de Bălan era acum în viață!”

Ilie Bărbulescu, atac la MTS: ”Dacă primea renta viageră, amărâtul ăla de Bălan era acum în viață!”

Foștii jucători ai echipei Steaua București care, în 1986, cucerea Cupa Campionilor Europeni la Sevilla, 2-0, la penalty-uri, cu FC Barcelona, au sărbătorit, la Cheile Grădiștei, 30 de ani de la obținerea trofeului.

Printre cei prezenți s-a numărat și fundașul Ilie Bărbulescu, fotbalist care a pus mâna primul pe cupa decernată învingătorilor din finala cu Barcelona. Acesta s-a arătat deranjat pe faptul că, din toată echipa de atunci a Stelei, doar Helmuth Duckadam și Mihai Majaru primesc rentă viageră.

”Să nu se înțeleagă greșit, nu sunt supărat pe Duckadam sau pe Majaru, dimpotrivă. N-au ei nici o vină că beneficiază de rentă viageră și ceilalți colegi de-ai lor nu, însă eu, dacă eram pus în situația să mi se acorde acești bani întrebam: ”Cine mai ia?”. Dacă aflam că doar eu și încă unu’ eram pe listă, le spuneam: ”Domnilor, dați la toți!”. Era un gest normal, colegial”, a declarat, pentru Libertatea, Ilie Bărbulescu.

Acesta a continuat, vorbind despre fostul său coleg de echipă Lucian Bălan, care s-a sinucis la 56 de ani, în noiembrie anul trecut, din cauza problemelor familiale și financiare care îl măcinau. ”Nu mi-a plăcut faptul că am aflat după un an și jumătate din ziare că unii beneficiază de rentă și alții nu. Hai, nu-mi dădea mie, nu-i dădea lui Bumbescu, dar, dacă primea renta viageră, amărâtul  ăla de Bălan era acum în viață!”, a spus Bărbulescu.

Fostul fotbalist s-a arătat supărat pe Ministerul Tineretului și Sportului, organism care, în opina sa, ar trebui desființat! ”Am fost și eu la MTS cu problema asta a rentelor viagere. Domnule, nu exagerez, am stat pe holuri de la ora 10.00 la ora 16.00, fără ca să mă bage nimeni în seamă. E inadmisibil. Eu aș desființa acest MTS, pentru că, din ce am văzut eu acolo e numai pe interese personale și pe prietenii!”.

Ilie Barbulescu

Ilie Bărbulescu a jucat între 1984 și 1987 la Steaua, perioadă în care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, trei tituli și două Cupe ale României.

Post-ul Ilie Bărbulescu, atac la MTS: ”Dacă primea renta viageră, amărâtul ăla de Bălan era acum în viață!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ilie Bărbulescu, atac la MTS: ”Dacă primea renta viageră, amărâtul ăla de Bălan era acum în viață!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ioan Niculae are din nou emoții: azi a dat iar ochii cu procurorii DNA! Vezi de ce e acuzat

Ioan Niculae are din nou emoții: azi a dat iar ochii cu procurorii DNA! Vezi de ce e acuzat – Ioan Niculae (62 de ani), patronul liderului Astra Giurgiu, a …]

Sport 0 Comentarii

BC Mureș a trecut de CSU Sibiu, în etapa a 15-a. Meciuri duminică, luni și marți

BC Mureș a trecut de CSU Sibiu, în etapa a 15-a. Meciuri duminică, luni și marți – Înainte și după Crăciun, Liga Națională masculină de baschet a programat partidele etapei …]

Sport 0 Comentarii

Ciprian Marica, în mijlocul protestelor din centrul Bucureștiului: ”Mă regăsesc în mesajul străzii! Tinerii trebuie să formeze un partid. Vreau alte fețe pe scena politică”. ”Să se ducă el la consultările cu președintele”

Ciprian Marica, în mijlocul protestelor din centrul Bucureștiului: ”Mă regăsesc în mesajul străzii! Tinerii trebuie să formeze un partid. Vreau alte fețe pe scena politică”. ”Să se ducă el la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*