Imaginea cu prințul George care a isterizat o lume întreagă. Cum l-a primit pe Barack Obama | FOTO
23 aprilie 2016 Comentarii 0

Imaginea cu prințul George care a isterizat o lume întreagă. Cum l-a primit pe Barack Obama | FOTO

Imaginea cu prințul George care a isterizat o lume întreagă. Cum l-a primit pe Barack Obama | FOTO

Micuțul prinț George a devenit din nou vedetă în presa internațională după ce a apărut într-o imagine în care dă mâna cu Barack Obama purtând pijama și papuci de casă.

Barack și Michelle Obama au vizitat cuplul regal britanic, iar Kate și William i-au primit în apartamentul lor de 22 de camere. Prințul George însă a fost de departe vedeta serii. Micuțul a apărut în presa din lumea întreagă într-o imagine considerată senzațională.

 

printul_george

 

După băița pe care o fac copiii de vârsta lui înainte de culcare, micuțul a mers în pijamale călcate și apretate, dar și în halat de casă cu blazon, iar în picioare are papuci de casă. Nu ar fi poate nimic anormal în această imagine dacă în fața lui, pe vine, nu ar sta Barack Obama, președintele SUA.

 

george

 

Aceasta este prima dată când tânărul cuplu regal primește vizita unui șef de stat în apartamentul lor. De asemenea este și cel mai important eveniment de o asemenea anvergură pe care îl găzduiesc. Vizita lui Barack și Michelle Obama precum și imaginile surprinse cu această ocazie au ținut zile la rând primele pagini ale presei din Marea Britanie.

Post-ul Imaginea cu prințul George care a isterizat o lume întreagă. Cum l-a primit pe Barack Obama | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Imaginea cu prințul George care a isterizat o lume întreagă. Cum l-a primit pe Barack Obama | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali se luptă la baionetă cu Armata! ^Se laudă că are palmaresul Stelei și va prezenta dovezile mâine, într-o conferință de presă care se anunță explozivă!

Gigi Becali se luptă la baionetă cu Armata! ^Se laudă că are palmaresul Stelei și va prezenta dovezile mâine, într-o conferință de presă care se anunță explozivă! – Gigi Becali …]

Sport 0 Comentarii

Proteste în Vama Veche. Localnicii sunt speriaţi de venirea refugiaţilor

Proteste în Vama Veche. Localnicii sunt speriaţi de venirea refugiaţilor – Zeci de oameni au ieşi în stradă , în Vama Veche, fiind nemulţumiţi de decizia autorităţilor de a găzdui …]

Sport 0 Comentarii

SUPERPERFORMANȚĂ! Publicația italiană ”La Gazzetta dello Sport” îl consideră pe românul Ciprian Tătărușanu cel mai bun portar din Serie A în primele 7 etape! ^Românul n-a primit niciun gol în partidele de pe teren propriu, în actuala stagiune, și a propulsat-o pe Fiorentina pe primul loc

SUPERPERFORMANȚĂ! Publicația italiană ”La Gazzetta dello Sport” îl consideră pe românul Ciprian Tătărușanu cel mai bun portar din Serie A în primele 7 etape! ^Românul n-a primit niciun gol în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*