Imagini şocante cu Bursucu’! Cine i-a învineţit ochiul! „Nu cred că ai mâncat bătaie”
4 aprilie 2016 Comentarii 0

Imagini şocante cu Bursucu’! Cine i-a învineţit ochiul! „Nu cred că ai mâncat bătaie”

Imagini şocante cu Bursucu’! Cine i-a învineţit ochiul! „Nu cred că ai mâncat bătaie”

Teo Trandafir a avut parte de un şoc atunci când în platoul emisiunii pe care o prezintă, colegul ei Bursucu’ a apărut cu ochiul vânăt. Coregraful a povestit ce i s-a întâmplat, în stilul lui amuzant.

media_145978174053001400

„Ţi-ai luat-o-n freză? l-a întrebat Teo. Stânjenit de situaţie, Bursucu a început să povestească prin ce a trecut. „Eram într-o locaţie, doi tinerii au început să vorbească între ei mai mult cu mâinile, nu cu vorbele şi unul a aruncat un pumn în aer. M-am băgat să-l parez şi l-am parat cu ochiul”. „Nu cred ca ai mancat bataie!”, i-a spus Teo.

Post-ul Imagini şocante cu Bursucu’! Cine i-a învineţit ochiul! „Nu cred că ai mâncat bătaie” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Imagini şocante cu Bursucu’! Cine i-a învineţit ochiul! „Nu cred că ai mâncat bătaie”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

CÂTĂ CRUZIME! A tăiat coadă câinilor cu un topor! GALERIE FOTO ŞOCANTĂ

CÂTĂ CRUZIME! A tăiat coadă câinilor cu un topor! GALERIE FOTO ŞOCANTĂ – Cruzime fără margini în comuna gălăţeană Negrileşti. Un bărbat de 70 de ani le-a tăiat câinilor cozile …]

Sport 0 Comentarii

Dănuț Lupu povestește cum a trecut peste ”cumpăna vieții”: ”La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor”

Dănuț Lupu povestește cum a trecut peste ”cumpăna vieții”: ”La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor” – Dănuț Lupu a avut miecuri dimineață prima …]

Sport 0 Comentarii

Petrolul l-ar putea pierde în iarnă pe atacantul tunisian Sofiane Moussa!

Petrolul l-ar putea pierde în iarnă pe atacantul tunisian Sofiane Moussa! – D-abia s-au mai așezat apele la Ploiești, că Petrolul l-ar putea pierde pe atacantul tunisian Sofiane Moussa (27 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*