Imigranţii din Grecia caută noi rute pentru a ajunge în Macedonia
25 aprilie 2016 Comentarii 0

Imigranţii din Grecia caută noi rute pentru a ajunge în Macedonia

Imigranţii din Grecia caută noi rute pentru a ajunge în Macedonia

Imigranţii şi refugiaţii de la Idomeni caută acum noi rute pentru a ajunge în Macedonia, după ce, timp de mai multe săptămâni, au rămas blocaţi la frontiera de nord a Greciei.

Sâmbătă seara, un martor citat de Reuters a văzut un grup de 70 de persoane traversând graniţa Greciei cu Macedonia, printr-un loc unde nu există gard de sârmă ghimpată care să separe cele două ţări.

Alte persoane din tabăra de refugiaţi de la Idomeni caută, de asemenea, diferite locuri pe unde să traverseze graniţa, urmând apoi să se îndrepte spre vestul Europei. „Nu există nicio altă soluţie”, a spus Moutaz, un refugiat sirian din Alep.

Refugee camp of Idomeni

 

Organizaţiile care militează pentru drepturile omului au avertizat cu privire la condiţiile de la Idomeni care lasă de dorit.

Un alt refugiat sirian a spus că va încerca să travereseze graniţa cu Albania pentru a se îndrepta apoi spre vestul Europei. „Se poate ajunge acolo şi folosind ruta care trece prin Macedonia, însă armata macedoneană te va trimite înapoi”, a spus el.

Unii imigranţi călătoresc pe cont propriu, în timp ce alţii apelează la traficanţii de fiinţe umane, cărora le plătesc între 350 şi 600 de dolari pentru a putea traversa graniţa.

Post-ul Imigranţii din Grecia caută noi rute pentru a ajunge în Macedonia apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Imigranţii din Grecia caută noi rute pentru a ajunge în Macedonia

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Meteorologii avertizează! Cod Galben de vânt în judeţele Constanţa şi Tulcea!

Meteorologii avertizează! Cod Galben de vânt în judeţele Constanţa şi Tulcea! – În dudeţul Constanţa  şi Tulcea a fost emis un cod galben de vânt puternic. Între orele 07:00 şi …]

Sport 0 Comentarii

Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt!

Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt! – Jack Wilshere (24 de ani) a luat o decizie surprinzătoare, din dorința de a nu mai …]

Sport 0 Comentarii

10 urări pe care să li le adresezi oamenilor pe care nu îi suporți sau care nu te suportă

10 urări pe care să li le adresezi oamenilor pe care nu îi suporți sau care nu te suportă – Oricât de frumos am încerca să ne trăim viața, toți …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*