Impresionant! Cum o poză postată pe facebook a schimbat viața unui copil!
11 iulie 2015 Comentarii 0

Impresionant! Cum o poză postată pe facebook a schimbat viața unui copil!

Impresionant! Cum o poză postată pe facebook a schimbat viața unui copil – O studentă din Filipine a încărcat pe facebook , o poză ce a generat imediat atenția întregii lumi. Poza arăta un copil ce făcea ceea ce face orice copil după școală..temele.

Partea impresionantă este însă că acest copil își făcea temele pe trotuar, în fața unui magazin ce avea luminile aprinse. Daniel Cabrera este un copil ce trăiește cu mama și fratele mai mare într-un restaurant, după ce casa lor a ars într-un incendiu. Mama sa este văduvă și lucrează la restaurant unde căștigă în jur de 1,77 dolari pe zi.

După ce tânăra studentă a surprins momentul în care copilul își făcea temele pe trotuar, susținând că acesta o inspiră, povestea a ajuns atât de cunoscută încât oameni din întreaga lume s-au hotărât să doneze pentru a ajuta familia copilului.

De asemenea, un politician local i-a oferit băiatului o bursă școlară și cu ajutorul unor sponsori, va ajuta familia să își deschidă propria afacere. Poliția locala s-a implicat de asemenea, donând mâncare și bani familiei.

Ajutorul venit din toată lumea o surprinde plăcut pe tânăra ce a postat poza, declarând că nu se aștepta la o asemenea reacție. Povești de acest gen arată că în astfel de situații nu este bine să întoarcem capul, pentru că uneori poate ieși ceva minunat dintr-o simplă clipa de atenție acordată cuiva.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştirea Zilei 0 Comentarii

Premierul Victor Ponta este INCULPAT în dosarul lui Şova!

Premierul Victor Ponta este INCULPAT în dosarul lui Şova – Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, în dosarul în care este urmărit penal, alături de Dan Şova, …]

Cultura/Educatie 0 Comentarii

Godzilla este oficial cetatean japonez!

Godzilla este oficial cetăţean japonez – Anti-eroul reptilă, celebrul Godzilla, este cetăţean cu acte în regulă acum! Acesta primeşte reşedinţă în Tokyo, pentru a veghea peste locuitorii sai dar şi …]

Actualitate 0 Comentarii

COD PORTOCALIU de caniculă în județele Mehedinţi şi Dolj, COD GALBEN în Bucureşti

COD PORTOCALIU de caniculă în județele Mehedinţi şi Dolj, COD GALBEN în Bucureşti – Avertizare cod portocaliu pentru judeţele Mehedinţi şi Dolj, unde vor fi temperaturi de 38 de grade. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*