În atenția fanilor naționalei României: a fost lansată aplicația UEFA Euro 2016 Fan Guide
5 aprilie 2016 Comentarii 0

În atenția fanilor naționalei României: a fost lansată aplicația UEFA Euro 2016 Fan Guide

În atenția fanilor naționalei României: a fost lansată aplicația UEFA Euro 2016 Fan Guide

Suporterii români care vor fi prezenți la Euro 2016 (10 iunie – 10 iulie) vor avea la dispoziție o aplicație de mobil ce se poate dovedi utilă pe durata șederii în Franța.

UEFA a anunțat lansarea aplicației UEFA Euro 2016 Fan Guide, care poate fi descărcată în două variante: pentru iPhone și iPad și pentru Android.

După cum îi spune numele, este vorba de un ghid pentru suporterii care își vor încuraja de la fața locului echipele naționale prezente la competiția din Hexagon.

Aplicația este disponibilă în trei limbi de circulație internațională (engleză, franceză și germană) și va oferi fanilor informații utile privind mijloacele de transport către stadioane și dintr-un oraș în altul, informații despre situația biletelor de intrare la meciuri, despre posibilitățile de cazare în diverse orașe și despre obiectivele turistice ce pot fi vizitate.

Cum arată un bilet la Franța – România

Așa arată un bilet la Franța – România, meciul de deschidere al Euro 2016. (FOTO: uefa.com)

UEFA a dezvăluit vinerea trecută și cum vor arăta biletele pentru cele 51 de partide ale Campionatului European, care va debuta pe 10 iunie cu meciul Franța – România, care se va disputa pe stadionul Stade de France din Paris.

Biletele conțin mai multe elemente de securitate, ce le fac imposibil de reprodus: perforarea cu un laser special, codul de bare unic și o hologramă color de înaltă rezoluție. Aceasta din urmă este imaginea mascotei turneului, Super Victor, și e creată cu o tehnologie nouă, folosită în premieră pentru tichete la meciurile de fotbal.

Post-ul În atenția fanilor naționalei României: a fost lansată aplicația UEFA Euro 2016 Fan Guide apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – În atenția fanilor naționalei României: a fost lansată aplicația UEFA Euro 2016 Fan Guide

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Elvețianul Shalaj s-a înţeles cu Dinamo. A venit și un mijlocaș brazilian

Elvețianul Shalaj s-a înţeles cu Dinamo. A venit și un mijlocaș brazilian – Elvețianul de origine kosovară Gezim Shalaj (25 de ani), care a jucat ultima dată la Pandurii, a …]

Sport 0 Comentarii

Tezaure dacice furate de niște cehi, recuperate de procurori

Tezaure dacice furate de niște cehi, recuperate de procurori – Mai multe obiecte de patrimoniu, sustrase de un grup de cehi din rezervaţia arheologică a cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei …]

Sport 0 Comentarii

Adam Johnson riscă cinci ani de pușcărie. Sentința, în câteva zile

Adam Johnson riscă cinci ani de pușcărie. Sentința, în câteva zile – Fostul internațional englez Adam Johnson (28 de ani) riscă o condamnare de cinci ani. Ex-fotbalistul de la Sunderland a fost …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*