4 mai 2016 Comentarii 0

În Brazilia se deschide primul parc pentru adulți cu tematică erotică

În Brazilia se deschide primul parc pentru adulți cu tematică erotică

Pe lângă celebrul Carnaval de la Rio, care atrage an de an milioane de turiști pentru a admira dansatoarele mai mult dezbrăcate, Brazilia se va lăuda din 2018 cu un nou punct de atracție: un parc pentru adulți cu tematică erotică. Acesta va fi dotat cu mașini în formă de organe genitale și peste tot se vor găsi gustări afrodisiace.

 

Parcul se va numi ErotikaLand și va avea și un cinema „7D” cu scaune care vibrează, o piscină pentru nudiști și un „tren al plăcerii” cu femei și bărbați ce fac streaptease. De asemenea, va avea un loc de joacă pentru sex, ce va include și o roată Ferris, un  tobogan de apă și labirint, sex shop, muzeu erotic sau jocuri erotice,  iar în apropiere parcului vor fi mai multe  moteluri, unde clienții pot deveni mai intimi.

„Acesta  nu va fi un loc pentru maici. În cazul în care participanții doresc să ducă  lucrurile la un alt nivel, pot merge la motelul din apropiere, ce aparține tot parcului”, a declarat Mauro Morata, omul de afaceri responsabil de proiect.

Intrarea va fi de 100 de dolari, iar proiectul va crea 250 de locuri de muncă și va atrage mii de turiști.

 

<blockquote class=”instagram-media” data-instgrm-captioned data-instgrm-version=”6″ style=” background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% – 2px); width:calc(100% – 2px);”><div style=”padding:8px;”> <div style=” background:#F8F8F8; line-height:0; margin-top:40px; padding:37.0242214533% 0; text-align:center; width:100%;”> <div style=” background:url(data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACwAAAAsCAMAAAApWqozAAAAGFBMVEUiIiI9PT0eHh4gIB4hIBkcHBwcHBwcHBydr+JQAAAACHRSTlMABA4YHyQsM5jtaMwAAADfSURBVDjL7ZVBEgMhCAQBAf//42xcNbpAqakcM0ftUmFAAIBE81IqBJdS3lS6zs3bIpB9WED3YYXFPmHRfT8sgyrCP1x8uEUxLMzNWElFOYCV6mHWWwMzdPEKHlhLw7NWJqkHc4uIZphavDzA2JPzUDsBZziNae2S6owH8xPmX8G7zzgKEOPUoYHvGz1TBCxMkd3kwNVbU0gKHkx+iZILf77IofhrY1nYFnB/lQPb79drWOyJVa/DAvg9B/rLB4cC+Nqgdz/TvBbBnr6GBReqn/nRmDgaQEej7WhonozjF+Y2I/fZou/qAAAAAElFTkSuQmCC); display:block; height:44px; margin:0 auto -44px; position:relative; top:-22px; width:44px;”></div></div> <p style=” margin:8px 0 0 0; padding:0 4px;”> <a href=”https://www.instagram.com/p/BE9TsCgF1Qw/” style=” color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;” target=”_blank”>So Brazil could be getting a sex theme park! Complete with bumper cars shaped like.. Well. You know. #brazil #themepark #sex #erotikaland #erotic</a></p> <p style=” color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;”>A photo posted by Thrillgeek (@thrillgeek) on <time style=” font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;” datetime=”2016-05-03T20:07:32+00:00″>May 3, 2016 at 1:07pm PDT</time></p></div></blockquote>
<script async defer src=”//platform.instagram.com/en_US/embeds.js”></script>

Parcul a iscat numeroase nemulțumiri printre brazilieni, care sunt de părere că pe lângă Carnavalul de la Rio, construcția și acestui loc îi va face pe brazilieni să pară niște „indivizi desfrânați” și că nu vor ca țara lor să fie cunoscută drept „capitala sexului”.

Fotografii: Instagram

 

 

Post-ul În Brazilia se deschide primul parc pentru adulți cu tematică erotică apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – În Brazilia se deschide primul parc pentru adulți cu tematică erotică

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Alarmele teroriste te fac să sufli și-n iaurt: control la sânge la porți, inclusiv în panfofi! Un roș-albastru, altoit de ”câini”. Petardele au întrerupt derby-ul Steaua – Dinamo!

Alarmele teroriste te fac să sufli și-n iaurt: control la sânge la porți, inclusiv în panfofi! Un roș-albastru, altoit de ”câini”. Petardele au întrerupt derby-ul Steaua – Dinamo! – Atmosferă …]

Sport 0 Comentarii

Steaua întărește colonia de la Voluntari: al cincilea element!

Steaua întărește colonia de la Voluntari: al cincilea element! – Jean Sony Alcenat a semnat cu Voluntariul, anunță digisport.ro. Fundaşul dreapta al Stelei s-a înţeles pentru un contract până în …]

10 lucruri pe care ai uitat că le-ai făcut în copilărie

10 lucruri pe care ai uitat că le-ai făcut în copilărie – Sunt curioasă, în câte dintre situațiile de mai jos ai fost cel puțin odată cu ani în urmă? …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*