În ipostaza asta nu ți-ai fi imaginat-o vreodată! Cum s-a îmbrăcat Corina de Paște!
2 mai 2016 Comentarii 0

În ipostaza asta nu ți-ai fi imaginat-o vreodată! Cum s-a îmbrăcat Corina de Paște!

În ipostaza asta nu ți-ai fi imaginat-o vreodată! Cum s-a îmbrăcat Corina de Paște!

Corina este una dintre cele mai excentrice artiste de la noi. De dragul show-ului, vedeta adoptă pe scenă ținute îndrăznețe, care pun pe jar fanii. Vedeta a trecut recent printr-o despărțire surprinzătoare de afaceristul Nelu Bud, bărbatul cu care are un copil și cu care era împreună de aproape 20 de ani. Ea susține că au rămas în relații bune și nu a lăsat ca problemele personale să îi afecteze cariera.

CORINA COSTUM POPULAR
În prag de sărbători, vedeta a simțit nevoia să se retragă acasă la părinți și să petreacă Paștele în familie, respectând astfel tradițiile. Drept urmare, Corina a îmbrăcat costumul popular, și-a pus batic pe cap și s-a fotografiat alături de un coș plin cu ouă multicolore.

CORINA_PORT POPULAR

Vedeta a fost greu de recunoscut într-o astfel de ipostază, având în vedere look-ul extrem de cuminte, în antiteză cu outfit-urile pe care le etalează pe scenă.

Foto: Facebook

Post-ul În ipostaza asta nu ți-ai fi imaginat-o vreodată! Cum s-a îmbrăcat Corina de Paște! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – În ipostaza asta nu ți-ai fi imaginat-o vreodată! Cum s-a îmbrăcat Corina de Paște!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Atletul Andrei Gag, aur la aruncarea greutății, la Cupa Europei de la Arad

Atletul Andrei Gag, aur la aruncarea greutății, la Cupa Europei de la Arad – Aruncătorul de greutate arădean Andrei Marius Gag a confirmat așteptările, reușind să obțină medalia de aur …]

Sport 0 Comentarii

Și Dick Pound trage fără milă în Maria Șarapova: ”Trebuia să știe”

Și Dick Pound trage fără milă în Maria Șarapova: ”Trebuia să știe” – Dick Pound, 73 ani, este nemilos cu jucătoarea de tenis Maria Șarapova (28 de ani, numărul 7 …]

Sport 0 Comentarii

Doliu în televiziune! Un cunoscut jurnalist a murit! Maşina lui s-a izbit violent de un camion!

Doliu în televiziune! Un cunoscut jurnalist a murit! Maşina lui s-a izbit violent de un camion! – Reporterul Allen Adonis, în vârstă de 44 de ani,  s-a stins din viaţă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*