13 mai 2016 Comentarii 0

Încă o explozie în Turcia. Mai multe persoane au murit

Încă o explozie în Turcia. Mai multe persoane au murit

După atacul cu bombă care a avut loc în Istanbul, joi, o altă explozie s-a produs în Turcia, de data aceasta în apropiere de Diyarbakir, marele oraș din sud-estul Turciei cu majoritate kurdă.

Explozia a avut loc „când militanți PKK încărcau explozibili într-un camion furat”, a declarat ministerul turc, fără a putea preciza dacă victimele erau civili sau militanți din Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK) .

Agenția Reuters precizează, citând surse din securitate, că patru persoane suspectate că fabricau bombe au fost ucise și 15 rănite în momentul producerii exploziei în jurul orei 22.30 (19.30 GMT) într-un sat din districtul Sarikamis, la aproximativ 25 km de Diyarbakir.

Patru dintre răniți sunt în stare critică, au declarat surse din securitate. Potrivit martorilor, explozia a fost auzită de la mare distanță.

Explozia urmează unui atac cu mașină-capcană în apropierea unei cazărmi mai devreme în timpul zilei într-o suburbie a orașului Istanbul, care a rănit șapte persoane, și unui alt atentat cu mașină-capcană comis marți la Diyarbakir, vizând poliția și care a ucis trei persoane, amintește Reuters.

Post-ul Încă o explozie în Turcia. Mai multe persoane au murit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Încă o explozie în Turcia. Mai multe persoane au murit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dinamo se întărește cu un albanez. Atenție, e ”periculos” de sincer! ^A dezvăluit autorităților că mafia pariurilor l-a contactat pentru un blat!!

Dinamo se întărește cu un albanez. Atenție, e ”periculos” de sincer! ^A dezvăluit autorităților că mafia pariurilor l-a contactat pentru un blat!! – Fostul mijlocaș al Pandurilor Târgu Jiu, elvețianul …]

Ce mare a crescut fetiţa lui Beyonce de România şi a lui Guţă. Cu cine seamănă Anais

Ce mare a crescut fetiţa lui Beyonce de România şi a lui Guţă. Cu cine seamănă Anais – Chiar dacă Guţă a părăsit-o, iar ea îşi creşte fetiţa singură, Beyonce …]

Sport 0 Comentarii

România, condamnată de CEDO să plătească daune de 291.000 de euro membrilor MISA

România, condamnată de CEDO să plătească daune de 291.000 de euro membrilor MISA – România a fost condamnată de Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg să plătească unui …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*