Încă o sportivă de top din România s-a dopat cu Meldonium! A fost portdrapel la Olimpiadă
12 aprilie 2016 Comentarii 0

Încă o sportivă de top din România s-a dopat cu Meldonium! A fost portdrapel la Olimpiadă

Încă o sportivă de top din România s-a dopat cu Meldonium! A fost portdrapel la Olimpiadă

Bombă în sportul românesc. La o zi după ce s-a anunțat public că atleta Mirela Lavric a fost depistată pozitiv cu Meldonium, altă sportivă de top din România a fost prinsă cu „drogul Șarapovei”.

Site-ul 4run.ro a dezvăluit că Eva Tofalvi, cea mai bună biatlonistă din țara noastră, portdrapelul României la Olimpiada de Iarnă de la Vancouver, a fost depistată pozitiv cu Meldonium, medicamentul făcut celebru de Maria Sharapova, prima sportivă prinsă „pozitiv” cu acest produs. Sportiva a fost testată în afara competiției la Oslo, în Norvegia, în 8 martie 2016, și a cerut testarea și probei B de urină. Eva Tofalvi va fi audiată de Federația Internațională de Biatlon după ce Agenția Mondială Anti-Doping va specifica exact care este perioada după care această substanță, Meldoniumul, iese din organism.

Eva Tofalvi a fost portdrapelul României la Vancouver EPA/SRDJAN SUKI

Eva Tofalvi a fost portdrapelul României la Vancouver EPA/SRDJAN SUKI

„Cariera mea se încheie aici!”

„Am avut o bronșită și mi-a fost prescris acest medicament de către medic, am toate hârtiile de la doctor, mi s-a găsit și un murmur cardiac. Mă voi retrage. Știam de 10 zile că am fost depistată pozitiv. N-am vrut să am un astfel de final de carieră”, a declarat Tofalvi pentru site-ul  mariustuca.ro.

Post-ul Încă o sportivă de top din România s-a dopat cu Meldonium! A fost portdrapel la Olimpiadă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Încă o sportivă de top din România s-a dopat cu Meldonium! A fost portdrapel la Olimpiadă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fotbalişti falimentaţi de consilieri financiari: “Suntem furioşi, umiliţi”

Fotbalişti falimentaţi de consilieri financiari: “Suntem furioşi, umiliţi” – Sportivii de performanţă caută să-şi investească banii câştigaţi cu multă transpiraţie, dar nu întotdeauna iau cele mai bune decizii.  Peste 100 de …]

Sport 0 Comentarii

9 formaţii din Liga 1 riscă depunctarea: “Cluburile au călcat strâmb”

9 formaţii din Liga 1 riscă depunctarea: “Cluburile au călcat strâmb” – 9 dintre cele 14 echipe din Liga I riscă depunctarea din cauza datoriilor pe care le-au acumulat, informează …]

Sport 0 Comentarii

Victor Pițurcă s-a calificat, cu peripeții, în semifinalele Cupei Campionilor Arabiei Saudite VIDEO

Victor Pițurcă s-a calificat, cu peripeții, în semifinalele Cupei Campionilor Arabiei Saudite VIDEO – Victor Pițurcă a obținut miercuri seară cea mai ușoară calificare din cariera de antrenor. Al Ittihad, formația fostului …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*