9 aprilie 2016 Comentarii 0

Încă un atentat ISIS în acest weekend. Cel puțin patru copii au murit

Încă un atentat ISIS în acest weekend. Cel puțin patru copii au murit

Cel puțin patru copii au murit și alți șase au fost răniți, sâmbătă, în explozia unei mine amplasate de luptători ai grupării teroriste Stat Islamic  în nordul Siriei.

Explozia a avut loc la periferia orașului Kobane, aflat la frontiera cu Turcia, în nordul extrem al provinciei siriene Alep. Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a menționat că era vorba despre un dispozitiv exploziv amplasat cu câteva luni în urmă în această zonă, scena unor lupte dure între jihadiști și forțele kurde siriene.

În septembrie 2015, Stat Islamic a început o ofensivă de preluare a controlului asupra orașului Kobane, una dintre principalele enclave kurde din Siria, și chiar a reușit să pătrundă în oraș și să controleze o parte din urbe.

ISIS pierd tot mai multe teritorii

Statul Islamic a pierdut, joi, principalul punct de tranzit cu Turcia, după ce rebelii din Siria au preluat controlul asupra localității, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

În urmă cu câteva săptămâni, gruparea teroristă a pierdut cetatea antică Palmira, dar și mulți dintre comandanți în urma raidurilor aeriene. Acum, ISIS a pierdut în Siria și controlul principalului punct cu Turcia.

Post-ul Încă un atentat ISIS în acest weekend. Cel puțin patru copii au murit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Încă un atentat ISIS în acest weekend. Cel puțin patru copii au murit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Snooker Titans Trophy aduce patru legende ale snooker-ului mondial la Bucureşti

Snooker Titans Trophy aduce patru legende ale snooker-ului mondial la Bucureşti – Snooker Titans Trophy aduce patru legende ale snooker-ului mondial la Bucureşti: Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White şi …]

Sport 0 Comentarii

Lotul României pentru meciurile cu Norvegia şi turneul preolimpic de handbal din Danemarca

Lotul României pentru meciurile cu Norvegia şi turneul preolimpic de handbal din Danemarca – Antrenorul naţionalei de handbal feminin României, suedezul Tomas Ryde, a definitivat lotul de 19 jucătoare convocate …]

Sport 0 Comentarii

Veste inedită pentru șoferi. Poliția spune că se va întâmpla în fiecare zi de marți

Veste inedită pentru șoferi. Poliția spune că se va întâmpla în fiecare zi de marți – Vineri, de Ziua Pământului, Poliția Română a anunțat că dă startul unei campanii de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*