Încă un fotbalist camerunez a murit pe teren din cauza unui atac de cord, la două zile după Ekeng
9 mai 2016 Comentarii 0

Încă un fotbalist camerunez a murit pe teren din cauza unui atac de cord, la două zile după Ekeng

Încă un fotbalist camerunez a murit pe teren din cauza unui atac de cord, la două zile după Ekeng

Fotbalul din Camerun este zguduit de încă o tragedie. La 48 de ore după decesul fostului mijlocaș dinamovist Patrick Ekeng (26 de ani), a murit pe teren o fotbalistă. 

Jucătoarea Jeanine Christelle Djomnang, care era portar la echipa Femina Stars din Ebolowa, a încetat din viață în urma unui atac de cord suferit pe terenul de joc. 

Potrivit presei locale, fotbalista a murit la spital, unde a fost transportată de urgență, după ce s-a plâns de dureri de inimă și s-a prăbușit pe teren în timpul încălzirii de dinaintea meciului Femina Stars – Louves MINPROF, programat în etapa a șasea a campionatului feminin de fotbal din Camerun. 

Federația Cameruneză de Fotbal a deschis o carte de condoleanțe pentru Patrick Claude Ekeng Ekeng și pentru Jeanine Christelle Djomanang, decedați pe terenul de joc. 

Camerun

Jeanine Christelle Djomnang

Post-ul Încă un fotbalist camerunez a murit pe teren din cauza unui atac de cord, la două zile după Ekeng apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Încă un fotbalist camerunez a murit pe teren din cauza unui atac de cord, la două zile după Ekeng

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liderul mondial Novak Djokovici va purta ochelari

Liderul mondial Novak Djokovici va purta ochelari – Novak Djokovici, 28 de ani, se confruntă în continuare cu probleme medicale. Liderul clasamentului ATP suferă de conjunctivită și va fi obligat …]

Sport 0 Comentarii

Australian Open, finala masculină: Djokovici – Murray. Și fiul lui ”Nole” se uită la meci / LIVESCORE

Australian Open, finala masculină: Djokovici – Murray. Și fiul lui ”Nole” se uită la meci / LIVESCORE – AUSTRALIAN OPEN – finala masculină NOVAK DJOKOVICI (1) – ANDY MURRAY (2) …]

Sport 0 Comentarii

Interdicţii pentru cinci suporteri şi sancţiuni de 4.000 de lei, după incidente la România-Finlanda

Interdicţii pentru cinci suporteri şi sancţiuni de 4.000 de lei, după incidente la România-Finlanda – Cinci suporteri au primit interdicţii de acces pe stadioane ca urmare a unor incidente ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*