4 aprilie 2016 Comentarii 0

Încă un lider ISIS din Irak a fost ucis, într-un raid aerian american!

Încă un lider ISIS din Irak a fost ucis, într-un raid aerian american!

Jasim Khadijah, un lider al filialei irakiene a reţelei teroriste Stat Islamic, responsabil de un atac cu rachetă de luna trecută în care și-a pierdut viața un soldat din marina SUA, a fost omorât într-un raid aerian american.

 

„În urmă cu câteva ore am ucis un membru al Statului Islamic responsabil de un atac cu rachetă în care și-a pierdut viața segentului Louis Cardin și au fost răniți alți opt soldați. Jasim Khadijah era membru al Statului Islamic și fost ofițer irakian, expert în comiterea atacurilor cu rachete”, a declarat colonelul american Steve Warren.
Teroristul a fost omorât într-un raid aerian efectuat de o dronă americană într-o zonă din Irak aflată sub controlul organizaţiei teroriste Stat Islamic, în care au pierit încă cinci islamiști.
Potrivit serviciilor secrete americane, Jasim Khadijah a coordonat un atac cu rachete care a vizat în martie o bază americană din nordul Irakului. Un militar american a fost ucis, iar alţi opt au fost răniţi în atacul terorist, potrivit CNN.

Post-ul Încă un lider ISIS din Irak a fost ucis, într-un raid aerian american! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Încă un lider ISIS din Irak a fost ucis, într-un raid aerian american!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

S-a aflat! ”Big Brother” din România l-a înregistrat și apoi l-a turnat pe Ludovic Orban la DNA

S-a aflat! ”Big Brother” din România l-a înregistrat și apoi l-a turnat pe Ludovic Orban la DNA – Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, cel care deține firma UTI, este cel …]

Sport 0 Comentarii

Pădureanu, salvat să nu fie aruncat în stradă! ^Cine sunt persoanele care s-au înscris la licitația în care Fiscul va vinde apartamentul ”Lordului”

Pădureanu, salvat să nu fie aruncat în stradă! ^Cine sunt persoanele care s-au înscris la licitația în care Fiscul va vinde apartamentul ”Lordului” – Eliberat condiționat în ”Dosarul Transferurilor”, Jean …]

Sport 0 Comentarii

Viitorul are meci cu FC Minsk, în UEFA Youth League

Viitorul are meci cu FC Minsk, în UEFA Youth League – Viitorul va întâlni echipa FC Minsk (Belarus), pe 29/30 septembrie, în deplasare, şi pe 20/21 octombrie, pe teren propriu, în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*