4 aprilie 2016 Comentarii 0

Încă un lider ISIS din Irak a fost ucis, într-un raid aerian american!

Încă un lider ISIS din Irak a fost ucis, într-un raid aerian american!

Jasim Khadijah, un lider al filialei irakiene a reţelei teroriste Stat Islamic, responsabil de un atac cu rachetă de luna trecută în care și-a pierdut viața un soldat din marina SUA, a fost omorât într-un raid aerian american.

 

„În urmă cu câteva ore am ucis un membru al Statului Islamic responsabil de un atac cu rachetă în care și-a pierdut viața segentului Louis Cardin și au fost răniți alți opt soldați. Jasim Khadijah era membru al Statului Islamic și fost ofițer irakian, expert în comiterea atacurilor cu rachete”, a declarat colonelul american Steve Warren.
Teroristul a fost omorât într-un raid aerian efectuat de o dronă americană într-o zonă din Irak aflată sub controlul organizaţiei teroriste Stat Islamic, în care au pierit încă cinci islamiști.
Potrivit serviciilor secrete americane, Jasim Khadijah a coordonat un atac cu rachete care a vizat în martie o bază americană din nordul Irakului. Un militar american a fost ucis, iar alţi opt au fost răniţi în atacul terorist, potrivit CNN.

Post-ul Încă un lider ISIS din Irak a fost ucis, într-un raid aerian american! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Încă un lider ISIS din Irak a fost ucis, într-un raid aerian american!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

“Cordiţa numărul 2”, Şumudică, e “câine” până la moarte: “Dacă nu ia Astra campionatul, să-l ia Dinamo!”

“Cordiţa numărul 2”, Şumudică, e “câine” până la moarte: “Dacă nu ia Astra campionatul, să-l ia Dinamo!” – Astra şi Dinamo a remizat la Giurgiu, scor 1-1, la capătul uni …]

Sport 0 Comentarii

Bute vs. Badou Jack: Lucian a promis că le va face un cadou românilor de Paşte

Bute vs. Badou Jack: Lucian a promis că le va face un cadou românilor de Paşte – Lucian Bute (36 de ani, 32-3, 25 KO) îl va înfrunta în zorii …]

Sport 0 Comentarii

Paşte trist pentru Pițurcă. Al Ittihad eliminată, Sânmărtean gol de onoare

Paşte trist pentru Pițurcă. Al Ittihad eliminată, Sânmărtean gol de onoare – Românii de la Al Ittihad au parte de un Paşte trist. Formația pregătită de Victor Pițurcă a pierdut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*