11 mai 2016 Comentarii 0

Incendiu de proporții la un mare centru comercial! Pompierii spun că nu pot stinge focul

Incendiu de proporții la un mare centru comercial! Pompierii spun că nu pot stinge focul

Incendiu de proporții la un supermarket asiatic din Berlin, Germania. Mai mult mașini de pompieri s-au deplasat imediat la locul cu pricina, pentru a stinge focul ce a izbucnit la un depozit al centrului comercial vietnamez Dong Xuan, în cartierul Lichtenberg.

Flăcările s-au extins cu repeziciune, iar martorii spun că s-au auzit mai multe explozii, degajând un nor de fum cu diametrul de circa un kilometru, potrivit cotidianului Tagesspiegel.

Iniţial, autorităţile au suspectat că norul de fum negru, care avea diametrul de aproximativ un kilometru, ar putea fi toxic, astfel că le-au recomandat localnicilor să rămână în case şi să ţină ferestrele închise. Ulterior, poliţia a comunicat că fumul nu este toxic.

Sute de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea incendiului, însă aceștia au spus că o vor lăsa să ardă controlat, întrucât le e imposibil să stingă focul. „Nu puteam face nimic mai mult”, a spus un reprezentant al pompierilor.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”ro”><p lang=”de” dir=”ltr”>Löscharbeiten am <a href=”https://twitter.com/hashtag/DongXuanCenter?src=hash”>#DongXuanCenter</a> in <a href=”https://twitter.com/hashtag/Lichtenberg?src=hash”>#Lichtenberg</a> erschwert, weil 3 Hydranten nicht funktionieren. <a href=”https://t.co/XuNOkkEzZy”>pic.twitter.com/XuNOkkEzZy</a></p>&mdash; rbb Abendschau (@rbbabendschau) <a href=”https://twitter.com/rbbabendschau/status/730351698468835328″>11 mai 2016</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Post-ul Incendiu de proporții la un mare centru comercial! Pompierii spun că nu pot stinge focul apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Incendiu de proporții la un mare centru comercial! Pompierii spun că nu pot stinge focul

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Inter Milano, noul lider în Serie A

Inter Milano, noul lider în Serie A – Inter Milano este noul lider al clasamentului campionatului de fotbal al Italiei, după ce a surclasat-o pe nou-promovata Frosinone cu scorul de …]

Sport 0 Comentarii

Dică îl contrazice pe Iordănescu în problema Papp-Râpă

Dică îl contrazice pe Iordănescu în problema Papp-Râpă – Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică, a declarat că “lucrurile nu au stat cum s-a înțeles la televizor” privind recomandarea Stelei …]

Sport 0 Comentarii

TRAGEDIE ÎN SPORTUL MONDIAL. Jonah Lomu, unul dintre cei mai mari rugbiști din istorie a decedat! ^Avea doar 40 de ani!

TRAGEDIE ÎN SPORTUL MONDIAL. Jonah Lomu, unul dintre cei mai mari rugbiști din istorie a decedat! ^Avea doar 40 de ani! – Jonah Lomu, unul dintre cei mai mari jucători din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*