12 aprilie 2016 Comentarii 0

Incendiu la metrou, în Piața Romană. Oameni prinși înăuntru

Incendiu la metrou, în Piața Romană. Oameni prinși înăuntru

UPDATE ore 16.03 | Reprezentanții pompierilor au infirmat informația inițială potrivit căreia ar fi fost o garnitură de metrou blocată între stații. Incendiul a pornit de la un tablou electric aflat lângă peron a fost lichidat.

Un incendiu a izbucnit marți după-amiaza în stația de metrou Piața Romană din Capitală. Alarma s-a pornit după ce s-a observat fum ieșind din tunelul de metrou.

Șase autospeciale și șase echipaje SMURD și două echipaje de descarcerări și slavatori s-au deplasat la fața locului. Zeci de pompieru au fost mobilizați la fața locului, iar șase dintre echipe au intrat în tunel pentru localizarea focarului.

O femeie de aproximativ 40 de ani a primit asistență medicală la intrarea în stația de metrou, cel mai probabil din cauza intoxicației cu fum sau a unui atac de panică.

O garnitură de metrou este oprită în tunel, în apropierea stației de metrou Piața Romană, în sensul de mers spre Universitate. Echipele de intervenție care au intrat în tunel iau în calcul evacuarea călătorilor.

Până când situația va fi remediată, în stația Piața Romană, nicio garnitură de metrou nu va mai opri în această stație de metrou.

 

Post-ul Incendiu la metrou, în Piața Romană. Oameni prinși înăuntru apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Incendiu la metrou, în Piața Romană. Oameni prinși înăuntru

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Spaniolul Pep Guardiola pleacă de la Bayern. ^Cine preia trupa bavareză. Nemții au făcut duminică anunțul oficial

Spaniolul Pep Guardiola pleacă de la Bayern. ^Cine preia trupa bavareză. Nemții au făcut duminică anunțul oficial – Pep Guardiola nu va mai continua la Bayern Munchen şi în sezonul …]

Sport 0 Comentarii

Astra a învins Kuban Krasnodar în primul amical al iernii

Astra a învins Kuban Krasnodar în primul amical al iernii – Formaţia Astra Giurgiu a învins, duminică, scor 2-1, echipa rusă Kuban Krasnodar, la care Gigel Bucur a fost titular, în …]

Sport 0 Comentarii

Vești bune pentru Dănuț Lupu. ”Starea lui de sănătate s-a ameliorat. Vorbește zilnic cu soția și cu fiul”

Vești bune pentru Dănuț Lupu. ”Starea lui de sănătate s-a ameliorat. Vorbește zilnic cu soția și cu fiul” – Veștile despre starea de sănătate a fostului fotbalist Dănuț Lupu (48 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*