17 aprilie 2016 Comentarii 0

Incident aviatic la aeroportul Heathrow! Un avion a fost lovit de o dronă

Incident aviatic la aeroportul Heathrow! Un avion a fost lovit de o dronă

Un avion a fost lovit de o dronă în timp ce se apropia de aeroportul Heathrow din capitala Marii Britanii. Incidentul a avut loc în timp ce piloții au început să efectueze manevrele de aterizare, relatează Sky News. 

Avionul urma să aterizeze pe aeroportul din Londra și venea din Geneva. Primele cercetări arată că un obiect, care ar fi o dronă, a lovit partea din față a aeronavei. Din fericire, piloții au reușit să aducă aparatul de zbor la sol fără nicio problemă. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Nu este pentru prima oară când dronele pun în pericol siguranța zborurilor. În luna martie, un avion al companiei Lufthansa a fost la un pas să se lovească de o dronă, care zbura în apropierea aeroportului internațional din Los Angeles.

De asemenea, directorul Asociației Internaționale de Transport Aerian a avertizat recent că dronele civile constituie tot mai mult “o amenințare reală și în creștere” pentru securitatea avioanelor civile. El a făcut apel către o reglementare a acestor activități pentru a se evita eventualele accidente cu consecințe grave.

Foto: EPA

Post-ul Incident aviatic la aeroportul Heathrow! Un avion a fost lovit de o dronă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Incident aviatic la aeroportul Heathrow! Un avion a fost lovit de o dronă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Eddie Murphy a devenit tată a noua oară!

Eddie Murphy a devenit tată a noua oară! – Eddie Murphy și Paige Butcher au devenit marți părinți. Fotomodelul a născut o fetiță perfect sănăatoasă pe nume, Ozzy Oona Murphy. …]

Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime”

Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime” – Muzeul National de Istorie Grigore Antipa a publicat, pe pagina …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*