9 mai 2016 Comentarii 0

Incident în Parcul Kiseleff. Un tânăr a fost înjunghiat de un adolescent de 16 ani

Incident în Parcul Kiseleff. Un tânăr a fost înjunghiat de un adolescent de 16 ani

Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital, rănit la mână şi la picior, dupa ce a fost injunghiat de un adolescent de 16 ani. Se pare că cei doi au început să se certe din cauza unor comentarii făcute de iubitele lor, iar scandalul a degenerat.

Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 22, în Parcul Kiseleff. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit, pe o bancă, un tânăr de 24 de ani care fusese înjunghiat de către un băiat de 16 ani. Cei doi nu se cunoşteau, dar au ajuns să se certe din cauza unor comentarii făcute de tinerele de care erau însoţiţi.

Adolescentul a fugit imediat de la faţa locului, iar cea care a anunţat poliţiştii a fost iubita victimei. Tânărul de 24 de ani a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost apoi transportat la spitalul Elias.

La scurt timp, nu departe de parcul Kiseleff, a fost găsit şi adolescentul. Acesta a fost audiat, iar oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală şi fac investigării pentru a afla cum s-a petrecut totul.

 

Post-ul Incident în Parcul Kiseleff. Un tânăr a fost înjunghiat de un adolescent de 16 ani apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Incident în Parcul Kiseleff. Un tânăr a fost înjunghiat de un adolescent de 16 ani

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

5 lucruri în care poți fi transformat după ce mori

5 lucruri în care poți fi transformat după ce mori – În ziua de azi, din cenușa unei persoane decedate se poate face aproape orice. Iată câteva dintre cele mai …]

Sport 0 Comentarii

FRF a anunțat prețurile biletelor pentru amicalul de lux cu Spania. Cel mai ieftin costă 50 de lei

FRF a anunțat prețurile biletelor pentru amicalul de lux cu Spania. Cel mai ieftin costă 50 de lei – ACTUALIZARE / Site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro anunță că biletele de 50 de lei și …]

Sport 0 Comentarii

Marius Copil – Adrian Mannarino, optimile de finală de la Sofia / LIVESCORE

Marius Copil – Adrian Mannarino, optimile de finală de la Sofia / LIVESCORE – ATP SOFIA – optimile de finală (simplu) MARIUS COPIL – Adrian Mannarino (8) 0-0 / LIVE …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*