4 mai 2016 Comentarii 0

Incident incredibil la turneul deținut de Ion Țiriac! S-a ”luat lumina”, la fel ca și la Openul României

Incident incredibil la turneul deținut de Ion Țiriac! S-a ”luat lumina”, la fel ca și la Openul României

Incident la meciul de tenis dintre francezul Gael Monfils și uruguayanul Pablo Cuevas, de la ATP Madrid. La scorul 7-6 (5), 3-6, 3-2 (30-30), arbitrul de scaun Mohamed Lahyani a întrerupt meciul, la solcitatea jucătorirlor, care nu mai vedeau mingea!

Ce s-a întâmplat? Becurile instalației de noctură au început să se stingă, treptat. Instalatorii au căutat să restabilească vizibilitatea, dar n-au reușit. În pauză, Monfils s-a ținut de glume, spunându-i lui Lahyani că ar vrea să urmărească partida Real Madrid – Manchester City, din Liga Campionilor.

După alte câteva minute, de pe arena centrală, meciul a fost mutat pe terenul 3, a hotărât arbitrul de scaun Mohamed Lahyani!

Se pare că numele lui Ion Țiriac, cel care patronează turneul din capitala Spaniei, atrage astfel de incidente.

La ”BRD Năstase-Țiriac”, într-una dintre zile, s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică, iar tabela de marcaj n-a mai funcționat, la fel cum n-au mai mers nici microfoanele arbitrilor, care au fost nevoiți să urle, ca să se poată face auziți!

 

 

 

Post-ul Incident incredibil la turneul deținut de Ion Țiriac! S-a ”luat lumina”, la fel ca și la Openul României apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Incident incredibil la turneul deținut de Ion Țiriac! S-a ”luat lumina”, la fel ca și la Openul României

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Fetiţa Andreei Antonescu a crescut. Cu cine seamănă Sienna!

Fetiţa Andreei Antonescu a crescut. Cu cine seamănă Sienna! – Fetiţa Andreei Antonescu împlineşte luna aceasta 5 ani. Sienna a crescut mult, iar mama ei este extrem de mândră de …]

Sport 0 Comentarii

Îl recunoști? Un pedofil este în libertate! Poliția îl caută în toată ţara

Îl recunoști? Un pedofil este în libertate! Poliția îl caută în toată ţara – Autorităţile sunt în alertă maximă după ce un pedofil periculos a violat o fetiţă de doar …]

Sport 0 Comentarii

Mărturii terifiante. Armata Nigeriană a împușcat și a ars de vii 350 de persoane. Apoi a ascuns trupurile

Mărturii terifiante. Armata Nigeriană a împușcat și a ars de vii 350 de persoane. Apoi a ascuns trupurile – Un raport terifiant elaborat de organizaţia Amnesty International, care include mărturii …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*