3 aprilie 2016 Comentarii 0

Incident la Casa Albă! Un intrus s-a urcat pe gardul reședinței președintelui american

Incident la Casa Albă! Un intrus s-a urcat pe gardul reședinței președintelui american

Un intrus a aruncat un rucsac peste gardul de la Casa Albă și apoi s-a urcat pe gard. El a fost reținut rapid de agenți ai Secret Service. Nu este clar însă ce se afla în rucsacul intrusului.

Bărbatul s-a cățărat pe gardul de nord al reședinței președintelui SUA, potrivit purtătorului de cuvânt al Secret Service Robert Hoback, citat de Agerpres. Individul a fost acuzat de intrare ilegală și transportat la Metropolitan Police Department din Washington, a spus Hoback.

Hoback nu a furnizat imediat numele persoanei reținute.

Presedintele Barack Obama s-a aflat la Washington pentru un summit asupra securității nucleare vineri și sâmbătă. Nu a fost imediat clar dacă el era la Casa Albă când persoana a escaladat gardul.

Post-ul Incident la Casa Albă! Un intrus s-a urcat pe gardul reședinței președintelui american apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Incident la Casa Albă! Un intrus s-a urcat pe gardul reședinței președintelui american

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Marius Șumudică și-a ieșit din fire: ”Da’ mai lasați-mă în p… mea! Ce vreți să vă zic, am dat peste cineva cu mașina, sau ce?! Ce am făcut?”

Marius Șumudică și-a ieșit din fire: ”Da’ mai lasați-mă în p… mea! Ce vreți să vă zic, am dat peste cineva cu mașina, sau ce?! Ce am făcut?” – Marius …]

Sport 0 Comentarii

Poate fi catalogat sexul drept exercițiu fizic? Care este diferența între o partidă de sex și un antrenament la sală

Poate fi catalogat sexul drept exercițiu fizic? Care este diferența între o partidă de sex și un antrenament la sală – O partidă intensă de sex poate fi resimțită de …]

Sport 0 Comentarii

Ipoteză nouă: prea multă masă musculară îi poate dăuna lui Cristiano Ronaldo

Ipoteză nouă: prea multă masă musculară îi poate dăuna lui Cristiano Ronaldo – Cristiano Ronaldo a marcat un singur gol în ultimele trei partide din campionat, motiv suficient pentru ca …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*