16 aprilie 2016 Comentarii 0

INCREDIBIL! Bombă printre obiectele colectate la un centru de fier vechi

INCREDIBIL! Bombă printre obiectele colectate la un centru de fier vechi

Pirotehniștii de la ISU Vaslui au intervenit vineri pentru prelua un proiectil de artilerie descoperit la o firmă de fier vechi din Bârlad.

Muncitorii unei firme din Bârlad ce colectează fier vechi au avut parte de o surpriză mai puțin plăcută, care le-a provocat ceva fiori după ce au descoperit o bombă.

Oamenii au alertat imediat autoritățile prin intermediul apelului unic de urgență 112, iar la scurt timp, la faţa locului, au sosit echipaje de poliție și pompieri care au securizat zona până la sosirea pirotehniștilor.

”S-a confirmat că este vorba despre un element de muniție, mai exact un proiectil de infanterie antipersonal de 76 de milimetri. Proiectilul a fost preluat de echipajul pirotehnic și transportat la Vaslui și depus într-un depozit special, urmând a fi distrus într-o acțiune ulterioară de asanare”, a declarat, pentru estnews.ro, sublocotenentul Ionuț Roșu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Sursa foto: estnews.ro

Post-ul INCREDIBIL! Bombă printre obiectele colectate la un centru de fier vechi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – INCREDIBIL! Bombă printre obiectele colectate la un centru de fier vechi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Australia a bătut Țara Galilor cu o lecție de apărare. Rezultate de sâmbătă

Australia a bătut Țara Galilor cu o lecție de apărare. Rezultate de sâmbătă – Australia a învins Țara Galilor cu scorul de 15-6 (9-6), sâmbătă, pe stadionul Twickenham din Londra, …]

Sport 0 Comentarii

Adio, Nadal! Noul frumușel din tenis este un german! Fetele dau năvală, ca să-l vadă mișcându-se!

Adio, Nadal! Noul frumușel din tenis este un german! Fetele dau năvală, ca să-l vadă mișcându-se! – Alexander Zverev este noua senzație a circuitului masculin de tenis. La doar 18 …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1, play-off: Astra – Dinamo (ora 20:30, Digi, Dolce, Look TV). Giurgiuvenii sunt deja campioni. Îi împing pe câini pe locul 2?

Liga 1, play-off: Astra – Dinamo (ora 20:30, Digi, Dolce, Look TV). Giurgiuvenii sunt deja campioni. Îi împing pe câini pe locul 2? – Fotbal Liga 1, play-off, etapa a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*