2 mai 2016 Comentarii 0

Incredibil câți români au încercat să se sinucidă în prima zi de Paște

Incredibil câți români au încercat să se sinucidă în prima zi de Paște

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a înregistrat 440 de cazuri de persoane care au avut nevoie de ambulanță în noaptea de Înviere, dintre care 280 au fost probleme foarte grave. 

„Au fost 440 de persoane care au avut nevoie de ambulanță, din București și Ilfov, dintre care 280 au prezentat urgențe de cod roșu și cod galben, adică au fost probleme foarte grave și grave. Au fost 53 de persoane cărora li s-a făcut rău în locuri publice, 9 accidente auto, o naștere, 23 de persoane cu probleme psihice, din care 5 au prezentat tentative de suicid, din fericire nefinalizate”, a spus Alis Grasu.

Potrivit acesteia, noaptea trecută au lucrat 73 de ambulanțe, dintre care 56 au fost de urgență de tip C și de tip B.

„Astăzi se lucrează cu 94 de mașini, 56 ambulanțe de tip C și B, 14 ambulanțe de consultații cu medic, consultații la domiciliu și restul mașini de transport”, a mai spus Alis Grasu.

Aceasta a precizat că a fost suplimentat efectivul operativ al SABIF pentru noaptea de Înviere și pentru ziua de Paște cu câte cinci echipaje.

„S-au sistat concediile de odihnă și recuperările din data de 30 aprilie până pe data de 3 mai”, a adăugat Alis Grasu, menționând că a fost de gardă în noaptea de Înviere.

 

Post-ul Incredibil câți români au încercat să se sinucidă în prima zi de Paște apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Incredibil câți români au încercat să se sinucidă în prima zi de Paște

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sâmbătă e ultima zi de post! 3 rețete savuroase

Sâmbătă e ultima zi de post! 3 rețete savuroase – De mâine mâncâm din nou de dulce – costiţele de miel, drobul, ouăle roşii şi cozonacul mai au de aşteptat …]

Sport 0 Comentarii

Doliu în sportul românesc. ^A murit încă un fost campion mondial cu naționala de handbal. A marcat golul decisiv care a adus României primul titlu suprem

Doliu în sportul românesc. ^A murit încă un fost campion mondial cu naționala de handbal. A marcat golul decisiv care a adus României primul titlu suprem – Doliu în sportul …]

Sport 0 Comentarii

Kim Rasmunssen, antrenorul de la CSM Bucureşti: „Am câştigat luptând ca nişte nebuni în faţa unor fani fanatici”

Kim Rasmunssen, antrenorul de la CSM Bucureşti: „Am câştigat luptând ca nişte nebuni în faţa unor fani fanatici” – CSM Bucureşti a cucerit dramatic, după executarea loviturilor de la 7 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*