8 mai 2016 Comentarii 0

INCREDIBIL! Ce au găsit într-un cavou după ce au auzit zgomote din interior

INCREDIBIL! Ce au găsit într-un cavou după ce au auzit zgomote din interior

Pompierii, alertați de oamenii care au auzit zgomote dintr-un cavou, au intervenit de urgență în Cimitirul Evreiesc din Timișoara.

Operațiune de salvare imperionantă la Cimitirul Evreiesc din Timișoara, unde pompierii militari de la ISU au fost trimiși pentru a salva un câine blocat în interiorul unei cripte, scrie tion.ro. Pompierii, alertați de oamenii care au auzit zgomote din interior, au descoperit un câine blocat într-un cavou, acesta coborând pintr-o spărtură sub pământ.

„Pentru eliberarea accesului către acesta s-a folosit depărtătorul, după care s-a coborât cu ajutorul unei scări în interiorul cavoului pentru extragerea animalului. Cățelul a fost preluat de o persoană din cadrul Asociației Speranta Animalelor din Timisoara şi transportat la un cabinet veterinar”, au declarat salvatorii.

Povestea a impresionat iubitorii de animale, care au felicitat salvatorii pentru operațiunea care a redat șansa la viață câinelui blocat în cavou.

Post-ul INCREDIBIL! Ce au găsit într-un cavou după ce au auzit zgomote din interior apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – INCREDIBIL! Ce au găsit într-un cavou după ce au auzit zgomote din interior

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu a venit de mână cu Gabi Oprea la gala AFAN! ^Plus o prezență feminină fermecătoare i-a făcut ”marcaj” Generalului!

Anghel Iordănescu a venit de mână cu Gabi Oprea la gala AFAN! ^Plus o prezență feminină fermecătoare i-a făcut ”marcaj” Generalului! – Anghel Iordănescu n-a venit cu mâna goală la …]

Sport 0 Comentarii

Bivolaru scapă de extrădare? O sentință a Curții de Justiție a UE ar putea răsturna ancheta

Bivolaru scapă de extrădare? O sentință a Curții de Justiție a UE ar putea răsturna ancheta – Arestat pe 26 februarie în Franța, guru Gregorian Bivolaru se află în prezent …]

Andreea Bălan, însărcinată în patru luni. Prima imagine cu burtica de gravidă, pe care artista a reușit să o ascundă până acum.

Andreea Bălan, însărcinată în patru luni. Prima imagine cu burtica de gravidă, pe care artista a reușit să o ascundă până acum. – Andreea Bălan este însărcinată în patru luni, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*