Incredibil! Cum s-a transformat Ruby după o prima zi la sală! „Doamne, câţi steroizi ţi-a băgat?”
13 aprilie 2016 Comentarii 0

Incredibil! Cum s-a transformat Ruby după o prima zi la sală! „Doamne, câţi steroizi ţi-a băgat?”

Incredibil! Cum s-a transformat Ruby după o prima zi la sală! „Doamne, câţi steroizi ţi-a băgat?”

Ruby a reuşit să stârnească amuzamentul tuturor, după ce a făcut publică o imagine realizată în sala de sport. Artista a prelucrat fotografia, iar rezultatul a fost unul spectaculos, menit să îi amuze pe toţi cei prezenţi în mediul virtual.

Plină de muşchi şi total transformată, Ruby a stârnit numeroase reacţii. „Ai tras de fiare?”, „Doamne, câţi steroizi ţi-a băgat?”, „Eşti frumoasă oricum”, au fost câteva dintre comentariile prietenilor.

13012676_1293998523948110_6517203717689289794_n

Ruby este una dintre cele mai iubite şi apreciate  artiste de la noi. În ultimii ani, succesul ei pe plan profesional a fost unul fabulos. Imediat după ce s-a întors din Africa de Sud, Ruby a lansat  împreună cu Dorian Popa și Cătălin Moroșanu piesa, „Lasă cucu-n pace”, care devine un adevărat fenomen online strângând peste 17.000.000 de vizualizări. La sfârșitul lunii septembrie 2015, lansează un nou single alături de Dorian Popa, „Bună, ce mai zici?” piesa care reușește să strângă în doar 3 săptămâni peste 10.000.000 de vizualizări pe Youtube și să ajungă în primele 10 poziții ale Romanian Top 100.

Post-ul Incredibil! Cum s-a transformat Ruby după o prima zi la sală! „Doamne, câţi steroizi ţi-a băgat?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Incredibil! Cum s-a transformat Ruby după o prima zi la sală! „Doamne, câţi steroizi ţi-a băgat?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

S-au stabilit urnele cu echipele din Cupa României. Steaua și Dinamo s-ar putea întâlni în ”optimi”

S-au stabilit urnele cu echipele din Cupa României. Steaua și Dinamo s-ar putea întâlni în ”optimi” – Federaţia Română de Fotbal a stabilit, luni, componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi …]

Sport 0 Comentarii

Creditele, cu un miliard mai valoroase decât economiile

Creditele, cu un miliard mai valoroase decât economiile – Creditele românilor sunt cu aproape un miliard de lei mai mari decât suma economiilor pe care le au în bănci, se …]

INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi

INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi – Caz incredibil la Spitalul Judeţean din Brăila, unde o doctoriţă a bătut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*