12 aprilie 2016 Comentarii 0

INCREDIBIL! Cum şi-a găsit sfârşitul un bărbat din Vrancea

INCREDIBIL! Cum şi-a găsit sfârşitul un bărbat din Vrancea

Un bărbat care lucra la o vie din Vrancea a fost găsit ars de viu lângă o grămadă de jar.

Un bărbat a fost găsit mort într-o vie din comuna Ţifeşti, judeţul Vrancea. Poliţiştii au fost alertaţi de un tânăr că în Ţifeşti un bărbat care lucra la via tatălui său ar fi decedat.

În baza celor sesizate, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că pe o alee dintre vii se afla o persoană de sex masculin, decedată lângă o grămadă de jar şi resturi vegetale provenite de la viţa-de-vie.

Cel mai probabil bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut peste jarul încins, mai ales că prezenta arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor care au provocat decesul.

Post-ul INCREDIBIL! Cum şi-a găsit sfârşitul un bărbat din Vrancea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – INCREDIBIL! Cum şi-a găsit sfârşitul un bărbat din Vrancea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ăsta e cel mai frumos gol din istoria futsalului! Echipa lui a pierdut cu Serbia

Ăsta e cel mai frumos gol din istoria futsalului! Echipa lui a pierdut cu Serbia – Așa ceva rar s-a mai văzut! Portughezul Ricardinho, cel mai valoros jucător de futsal …]

Sport 0 Comentarii

Ibrahimovici: ”Cu tot respectul pe care îl am pentru club, când am venit eu, nimic nu mergea. Împreună am construit o mare echipă. La PSG este un singur şef… acela sunt eu”

Ibrahimovici: ”Cu tot respectul pe care îl am pentru club, când am venit eu, nimic nu mergea. Împreună am construit o mare echipă. La PSG este un singur şef… acela …]

Sport 0 Comentarii

Lovitura anului în padel a fost reușită la Madrid de un argentinian / VIDEO

Lovitura anului în padel a fost reușită la Madrid de un argentinian / VIDEO – Argentinianul Federico Quiles a reușit o lovitură magică, la Openul Madrid din carul Turneului Mondial de padel, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*