Incredibil! Ce au găsit procurorii DIICOT în canalizarea de la Gara de Nord din București
21 iulie 2015 Comentarii 0

Incredibil! Ce au găsit procurorii DIICOT în canalizarea de la Gara de Nord din București

Incredibil! Ce au găsit procurorii DIICOT în canalizarea de la Gara de Nord din București – Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut percheziţii, marţi, în canalizarea de la Gara de Nord, scopul fiind prinderea membrilor unei grupări de traficanţi de droguri, condusă de Florin Hora. Potrivit unor surse din Poliție, 76 de persoane urmează să fie duse la audieri.

Poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au ridicat din canalizarea care leagă Gara de Nord de Grozăveşti, săbii, droguri, bani şi tablori despre care se bănuieşte că ar fi fost furate.

Conform anchetatorilor, poliţiştii şi procurorii au descins atât în canalizarea care leagă Gara de Nord de cartierul studenţesc Grozăveşti, cât şi la cinci adrese, între care şi la locuința care aparţine liderului oamenilor străzii, Florin Hora, zis Bruce Lee.

Acţiunea a vizat destructuratea unei grupări de traficanţi de droguri de mare risc, formată din persoane fără adăpost şi coordonată de Florin Hora, în vârstă de 41 de ani. Florin Hora este suspectat că ar fi pus bazele unei grupări de trafic de heroină, metadonă şi ecstasy, formată din persoane fără adăpost.

Hora ar fi acumulat o avere considerabilă, acesta construindu-și o vilă. Unii dintre membrii grupării conduse de Florin Hora şi-au amenajat în canal adevărate locuinţe de lux, cu canapele din piele şi televizoare de ultimă generaţie.

Ancheta a demarat de aproximativ un an, după ce oameni ai străzii au fost prinşi în flagrant, în timp ce vindeau droguri.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Angajat al unei firme de salubritate din Vaslui, strivit în bena de gunoi

Angajat al unei firme de salubritate din Vaslui strivit în bena gunoi – un angajat la societatea de salubritate din municipiul Vaslui, a murit, Joi seara, în urma unui accident …]

Ştirea Zilei 0 Comentarii

Sute de kilograme de heroină descoperite la Vama Petea din Satu Mare

Sute de kilograme de heroină descoperite la Vama Petea din Satu Mare – DIICOT au capturat sute de kilograme de heroină, marți, într-un TIR care încerca să iasă din ţară …]

Cultura/Educatie 0 Comentarii

În acest week end, “Comoara“ lui Porumboiu vine la Constanta

În acest week end, “Comoara“ lui Porumboiu vine la Constanta – Duminică, 31 mai, la ora 18, la Cinema City din incinta Maritimo Mall, va avea loc proiecția de gală …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*