Incredibil! Un lord britanic apare într-un video în care prizează droguri
27 iulie 2015 Comentarii 0

Incredibil! Un lord britanic apare într-un video în care prizează droguri

Incredibil! Un lord britanic apare într-un video în care prizează droguri – Vicepreşedintele Camerei Lorzilor din Marea Britanie, lordul John Sewel, a demisionat duminică, după ce un ziar a publicat o înregistare video în care acesta apare petrecând pe jumătate îmbrăcat alături de două femei şi prizând un praf alb.

Lordul în vârstă de 69 de ani, căsătorit, apare prizând o pudră de pe sânii unei femei, cu ajutorul unei bancnote de cinci lire sterline. Sewel este un parlamentar de rang înalt însărcinat cu aplicarea standardelor în Camera superioară a Parlamentului britanic.

Tabloidul The Sun l-a acuzat pe John Sewel că a recurs la prostituate și că a consumat cocaină.

„Dezvăluirile de astăzi (duminică) despre comportamentul lordului Seewl sunt şocante şi inacceptabile în acelaşi timp. Lordul Sewel a demisionat în această (duminică) dimineaţa din funcţia de preşedinte al Comisiilor. Aceste acuzaţii grave vor fi trimise comisarului Camerei Lorzilor pentru standarde şi Poliţiei Metropolitane să fie investigate de urgenţă.”, a declarat preşedinta Camerei Lorzilor, baroana Frances D’Souza.

Sewel este membru al Camerei Lorzilor din 1996 şi a deţinut funcţia de secretar la Biroul din Scoţia și ar putea deveni primul membru al Camerei Lorzilor dat afară din Parlament în baza unor reglementări la a căror introducere a contribuit.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Politică 0 Comentarii

Evoluția numărului de salariați și al salariului în județul Alba. Creștere constantă în 2015

Evoluția numărului de salariați și al salariului în județul Alba. Creștere constantă în 2015 – Efectivul salariaților la nivelul județului Alba a înregistrat o creștere constantă în 2015, de la …]

Politică 0 Comentarii

La loc comanda! PNL promite că va schimba legea astfel încât primarii să fie aleși din două tururi de scrutin

La loc comanda! PNL promite că va schimba legea astfel încât primarii să fie aleși din două tururi de scrutin – PNL a adoptat sâmbătă, la Liga aleșilor locali ce …]

Politică 0 Comentarii

Primarii ar putea ieși mai repede la pensie din cauza steresului mare la locul de muncă – proiect de lege

Primarii ar putea ieși mai repede la pensie din cauza steresului mare la locul de muncă – proiect de lege – După parlamentari, o nouă categorie de politicieni se luptă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*