7 aprilie 2016 Comentarii 0

INCREDIBIL! Nimeni nu știe unde a dispărut Giovani Pisano! ”Și-a lăsat și licența la noi! Nu i-a mai trebuit nimic!”

INCREDIBIL! Nimeni nu știe unde a dispărut Giovani Pisano! ”Și-a lăsat și licența la noi! Nu i-a mai trebuit nimic!”

Italianul Giovani Pisano, fost antrenor la formația FC Caransebeș, a fost suspendat 9 luni pentru că a încercat să blătuiască meciul din deplasare cu Unirea Tărlungeni pentru blaturi la pariuri.

Conform mărturiilor apărute la dosarul judecat la Comisia de Disciplină, Pisano le-a spus jucătorilor că la partida de pe 18 octombrie anul trecut, „am nevoie de multe goluri”. 

La pauză, Unirea Tărlungeni conducea cu 1-0, iar italianul a intrat nervos în vestiar: ”Haideţi să pierdem cu 3-0! Dacă nu faceţi asta, pierdem tot. Dacă sunteţi de acord, marţi luaţi banii şi un bonus!”. Jucătorii au refuzat oferta iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

”Ne-a mințit!”

Decizia FRF a fost comentată de Dan Avram, președinte al Consiliului Director de la FC Caransebeș:

”Și dacă n-ar fi fost suspendat, unde să antreneze acest Pisano, domnule? Gândiți-vă că și-a lăsat diploma la mine! A fugit, nu i-a mai trebuit nimic! Nici licență, nimic… Are licența B UEFA, iar actul a rămas în borseta cu carnetele jucătorilor. Timp de șase luni, nu a dat niciun semn, pentru a și-o recupera. Eu n-am ce face cu diploma lui. El nici nu putea sta pe bancă, antrenor în acte era profesorul Toma Peica. Echipa însă o făcea Pisano”, spune fostul șef al echipei.

”Eu sunt inginer, nu specialist în fotbal. Cum ajung astfel de antrenori de mâna a 9-a în fotbalul românesc? Aduși de români de mâna a 12-a! Și ajung pe fondul sărăciei noastre. A venit ca și reprezentant al unor oameni de afaceri italieni. Au promis bani… A venit cu Mugur Ilisei, fost director sportiv la Vaslui, impresar. L-am trimis la plimbare după meciul de la Satu Mare, pentru că nu și-a respectat promisiunile. Ne-am mințit! Și sportiv, și financiar. După jocul de la Tărlungeni, am formulat suspiciuni rezonabile, căci așa se spune acum, la Poliție, unde am făcut o hârtie, iar răspunsul autorităților a fost că există suspiciuni de meci trucat, iar Parchetul nu-știu-care se va sesiza”, a mai spus oficialul.

”O fi prin Italia, la el…”

Nici Liviu Gulie, președinte la CS Balotești, nu mai știe nimic despre Giovani Pisano: ”O fi prin Italia, la el…  Nu știu, zic și eu… N-am ținut legătura cu Pisano. Ne-am făcut treaba cu el, și-a văzut de treabă la noi, am avut 14 rezultate pozitive la rând cu el, dar poți ști în ce anturaj a intrat la Caransebeș… Profesional, nu avem ce să-i reproșăm, și-a făcut treaba la noi. N-am mai ținut legătura cu el, fiindcă distanța de la Balotești la Caransebeș este mare”.

Citește și:

Post-ul INCREDIBIL! Nimeni nu știe unde a dispărut Giovani Pisano! ”Și-a lăsat și licența la noi! Nu i-a mai trebuit nimic!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – INCREDIBIL! Nimeni nu știe unde a dispărut Giovani Pisano! ”Și-a lăsat și licența la noi! Nu i-a mai trebuit nimic!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Florina Ilie, nou record național de senioare la 50 m bras, la Naționalele în bazin scurt

Florina Ilie, nou record național de senioare la 50 m bras, la Naționalele în bazin scurt – Florina Alexandra Ilie (CSU Pitești) a stabilit un nou record național de senioare …]

Sport 0 Comentarii

Bilanțul inspectorilor antifrauda în weekend. Amenzi de 134.000 de lei date cluburilor de pe Litoral și două suspendări de activitate

Bilanțul inspectorilor antifrauda în weekend. Amenzi de 134.000 de lei date cluburilor de pe Litoral și două suspendări de activitate – Inspectorii antifrauda au verificat weekend-ul trecut mai multe cluburi de …]

Sport 0 Comentarii

Mutu şi-a încheiat aventura indiană. “Briliantul” speră să prindă un loc la Euro 2016

Mutu şi-a încheiat aventura indiană. “Briliantul” speră să prindă un loc la Euro 2016 – Adrian Mutu a revenit în Europa, după ce şi-a încheiat contractul cu formaţia indiană Pune …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*