INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi
3 aprilie 2016 Comentarii 0

INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi

INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi

Caz incredibil la Spitalul Judeţean din Brăila, unde o doctoriţă a bătut o rudă a unui bolnav care îi ceruse banii înapoi pentru că pacientul murise.

Aurora Budrigă, medic specialist al secţiei de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Judeţean Brăilă, a fost protagonista unui scandal monstru petrecut în momentul în care aparţinătorii unui pacient pe care îl tratase şi a decedat i-au cerut înapoi spaga primită, scrie infobraila.ro. Înfuriată că rudele îi cer înapoi banii din şpagă, doctoriţa Budrigă a început să ţipe şi să le lovească, uneia dintre persoane rupându-I chiar un deget în timp ce o îmbrâncea, mai notează sursa citată.

Spitalul Judeţean din Brăila

bodriga-aurora-225x300

Conducerea Spitalului de Urgenţă Brăila s-a reunit de urgenţă după acest incident pentru a discuta cazul Aurorei Budrigă, în condiţiile în care medicul ea nu este la prima abatere de acest gen, în 2015 fiind în atenţia presei după ce a fost depistată primind spagă de la o bătrână în subsolul spitalului.

Mai mult, şi Poliţia Brăila a deschis un dosar penal pentru a lămuri cele petrecute la Spitalul Judeţean Brăila.

Post-ul INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nostalgic după fotbalul cu bască. Adriane, ţi-e ruşine să-ţi etalezi fizicul lângă aşa exemplare?

Nostalgic după fotbalul cu bască. Adriane, ţi-e ruşine să-ţi etalezi fizicul lângă aşa exemplare? – Adrian Mutu (37 de ani) vrea cu naţionala la Euro 2016, dar face tuşa în …]

Sport 0 Comentarii

Guardiola, pro independenţa Cataloniei: “Dacă cineva e jenat de participarea mea, problema lui!”

Guardiola, pro independenţa Cataloniei: “Dacă cineva e jenat de participarea mea, problema lui!” – Angajat în procesul pentru independenţa Cataloniei, Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern Munchen, şi-a reafirmat convingerile într-un …]

Sport 0 Comentarii

Într-o atmosferă fierbinte, SCM Craiova a trecut de Dinamo. Rezultate

Într-o atmosferă fierbinte, SCM Craiova a trecut de Dinamo. Rezultate – Liga Națională masculină de baschet a programat în acest weekend meciurile etapei a 17-a. Duminică, SCM Craiova a trecut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*