INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi
3 aprilie 2016 Comentarii 0

INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi

INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi

Caz incredibil la Spitalul Judeţean din Brăila, unde o doctoriţă a bătut o rudă a unui bolnav care îi ceruse banii înapoi pentru că pacientul murise.

Aurora Budrigă, medic specialist al secţiei de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Judeţean Brăilă, a fost protagonista unui scandal monstru petrecut în momentul în care aparţinătorii unui pacient pe care îl tratase şi a decedat i-au cerut înapoi spaga primită, scrie infobraila.ro. Înfuriată că rudele îi cer înapoi banii din şpagă, doctoriţa Budrigă a început să ţipe şi să le lovească, uneia dintre persoane rupându-I chiar un deget în timp ce o îmbrâncea, mai notează sursa citată.

Spitalul Judeţean din Brăila

bodriga-aurora-225x300

Conducerea Spitalului de Urgenţă Brăila s-a reunit de urgenţă după acest incident pentru a discuta cazul Aurorei Budrigă, în condiţiile în care medicul ea nu este la prima abatere de acest gen, în 2015 fiind în atenţia presei după ce a fost depistată primind spagă de la o bătrână în subsolul spitalului.

Mai mult, şi Poliţia Brăila a deschis un dosar penal pentru a lămuri cele petrecute la Spitalul Judeţean Brăila.

Post-ul INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – INCREDIBIL! O doctoriţă a bătut o rudă a unui pacient decedat pentru că i-a cerut banii înapoi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Stana a vorbit la DIICOT: ”Sunt profesor de educație fizică, nu știu mai multe!”

Stana a vorbit la DIICOT: ”Sunt profesor de educație fizică, nu știu mai multe!” – Ştefan Stana, reprezentantul cluburilor de Liga a 2-a în Comitetul Executiv al FRF, a fost …]

Sport 0 Comentarii

Michael Klein, comemorat de sute de oameni, marți, la Hunedoara. ”Om extraordinar, ne ajuta pe toți. A fost un exemplu”

Michael Klein, comemorat de sute de oameni, marți, la Hunedoara. ”Om extraordinar, ne ajuta pe toți. A fost un exemplu” – După comemorarea, de zilele trecute, a Mariei Cioncan, dispărută …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi este aproape de o revenire de senzație în Turcia. ^Pleacă de la Viitorul?

Gică Hagi este aproape de o revenire de senzație în Turcia. ^Pleacă de la Viitorul? – Gică Hagi este aproape de o revenire de senzație în Turcia. Presa de la Istanbul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*